Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Casa Porto Salvo

 
Casa Porto Salvo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Porto Salvo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefal├╣ og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Disse tre små lejligheder ligger på samme etage (2. sal) i en gammel, nyrenoveret bygning i Cefalùs historiske centrum. Herfra har du kort afstand til både domkirken og stranden. Du finder ligeledes et bredt udvalg af spisesteder, caféer og indkøbsmuligheder nede på gaden på vejen mod stranden og på gågaden gennem byen.

Ferieboliger med god pris og rimelig standard

Lejlighederne blev renoveret i 2008 me henblik på at give indlogering til dem der ville bo centralt i Cefalù. Indretningen er pæn og hyggelig med en blanding af palæets originale elementer som fresker på nogle af lofterne, og mere moderne materialer. Alle lejlighederne har egen lille balkon, aircondition og satellitfjernsyn. Køkkenet - bestående af to elplader, køkkenvask og et lille køleskab - er placeret i et skab og egner sig mere til at lave morgenmad eller en hurtig frokost end en rigtig middag. Kun lejligheden E har et synligt køkkenhjørne i stuen.

Lejlighederne på Casa Porto Salvo

Etværelseslejlighed B med 2 sovepladser

består af stort alrum med dobbelt sovesofa og tekøkken samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed C med 4 sovepladser

består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og tekøkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed E med 4 sovepladser

består af opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

 
 
search map