Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Casa Marina

 
Casa Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nydelige lejligheder beliggende ca. 100 meter fra Cefalùs domkirke og det hyggelige centrum. Der er ligeledes ca. 100 meter til den hyggelige Marina sandstrand og ca. 200 meter til den større sandstrand, der løber langs med byens nye kvarter. Inden for 100 meter finder du butikker af enhver slags, adskillige spisesteder og restauranter, caféer og isbarer.

På trods af at lejlighederne ligger i centrum er trafikken her begrænset kun til indbyggerne - ankommer du i bil, kan den parkeres på offentlige pladser (de nærmeste ligger ca. 150 meter fra boligerne), men det er muligt at komme helt frem til huset for aflevering samt afhenting af bagage. Bemærk at centrum er helt lukket for trafikken om lørdagen, om søndagen og helligdagene fra kl. 09.00 til kl. 13.00 og fra kl. 15.00 til kl. 24.00.

Læs mere om Casa Marina

Fra lejligheden A's balkoner nydes flot udsigt over klipperne og havet, fra lejligheden B må man "nøjes" med udsigt over via Bordonaro. Begge lejligheder er nydeligt møblerede og råder over aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map