Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Casa Gabbiano

Udsigt fra lejlighed A Lejlighed A Lejlighed A Lejlighed A Lejlighed A Lejlighed A Udsigt fra lejlighed B Lejlighed B
 
Casa Gabbiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Gabbiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Gabbiano ligger i via Bordonaro, som løber langs med den gamle bymur ned til den berømte strand ved den gamle havn. På gaden er der et rigt udvalg af spisesteder og endnu flere i de nærliggende gader. Langs vejen op til domkirken er der både shopping- og indkøbsmuligheder.

Lejlighederne

På tredje sal af denne historiske bygning udlejes to lejligheder til rejsende, der kan bo her for korte eller længere ophold. Begge lejligheder er ret rummelige og er udstyret med aircondition, fjernsyn og vaskemaskine. Indretning og møblering er dog ret forskellige. Lejligheden A fremstår nyere med undtagelse af det lille soveværelse. Lejlighed B har et nyt køkken mens indretningen virker lidt mere gammeldags (se venligst billeder for hver enkelt lejlighed). NB: Trappetrinene i opgangen bliver højere, jo længere man kommer op i etagerne, hvilket gælder for denne og for alle historiske bygninger i bycentrum.

Læs mere om Casa Gabbiano

Lejlighederne på Casa Gabbiano

Treværelseslejlighed A med 4/6 sovepladser (3. sal)

Lejligheden ligger på 3. sal og er ca. 50 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn) og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon, lille soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Airconditionanlægget befinder sig i opholdsstuen og køler dermed kun dette rum ned. Lejligheden råder endvidere over fjernsyn, vaskemaskine og hårtørrer.

Treværelseslejlighed B med 4/6 sovepladser (3. sal)

Lejligheden ligger på 3. sal og er ca. 55 m². Den består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og og udgang til balkon samt en-suite køkken (med ovn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og karbad. En trappe i entreen fører op til endnu et værelse under taget. Her er der ikke særligt højt til det skrånende loft og det har kun et lille vindue. Lejligheden råder endvidere over fjernsyn, vaskemaskine og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map