Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Casa del Nobile

 
Casa del Nobile er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa del Nobile er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa del Nobile ligger i et stateligt adelspalæ i Cefalùs centrum. Der er ca. 100 meter til stranden og 50 meter fra den flotte Piazza Duomo, hvor den berømte domkirke ligger. Indkøbsmuligheder og spisesteder ligger ligeledes i kort gåafstand.

Sætter du pris på god indretning?

Lejligheden er flot indrettet og fra stuen er der udsigt over Cefalùs tage og havet mod vest... så solnedgangen kan skimtes fra sofaen. Lejligheden er udstyret med aircondition, varme, satellitfjernsyn og hårtørrer på badeværelset.

Læs mere om Casa del Nobile

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (3. sal):
- Lejligheden ligger på 3. sal og består af opholdsstue med udsigt over tagene og vandet, køkken, soveværelse med dobbeltseng og fransk altan, soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser af hvilke det ene med toilet og bruser og den anden med toilet og karbad.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa del Nobile

Læs personlige anmeldelser af Casa del Nobile som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa del Nobile. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig lejlighed med super beliggenhed

Rigtig fin lejlighed til familien som vil have lidt rum omkring dem. Køkkenet kunne være bedre forsynet men er OK, så forvent ikke at lave de store gourmet middage. Havde et par ting som skulle fixes, og der gik ca. 20 minutter så var alting ordnet, så stor ros til de dem der arbejdede på bureauet.
Beliggenheden er perfekt. Du ligger tæt på masser af gode restauranter og by livet generelt, så alene af den årsag skal man vælge denne lejlighed.

Læs mere

Ingvald og venner fra Aarhus N boede på Casa del Nobile i Cefalù fra d. 9. til d. 15. juli 2012.

Alt i alt : rigtig godt!!!! Lejligheden indfriede til fulde vore forventninger - beliggenheden var perfekt - byen fantastisk hyggelig - havet blåt og varmt - så vi fik alle batterierne ladet op!

Læs mere

Gitte og familie fra Højbjerg boede på Casa del Nobile i Cefalù fra d. 6. til d. 14. juli 2011.

Vi havde et rigtig fint ophold i Cefalú og Casa del Nobile. Ankomsten fungerede upåklageligt, og personalet på kontoret var gode til at hjælpe med de ting, der ikke fungerede (aircondition i soveværelset kunne kun varme og der var invation af utøj/bittesmå dyr i køkkenet). Lejligheden ligger meget centralt, og man må sige, at man får meget plads for pengene og 2 gode og store badeværelser - det er luxus. Fine indkøbsmuligheder i de små gader omkring lejligheden i de lokale butikker og superkort afstand til rigtig god strand.

Det var rigtig godt, at I skrev til os med praktiske informationer før opholdet - dem brugte vi.

Vi vil helt sikkert benytte in-italia igen en anden gang - tak for hjælpen.

Læs mere
 
search map