Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Casa del Lavatoio

 
Casa del Lavatoio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa del Lavatoio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa del Lavatoio ligger i en smuk bygning mellem havet og en af byens mest besøgte seværdigheder: vaskeriet fra middelalderen. I kort gåafstand ligger den gode sandstrand, indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder. Den nærmeste parkeringsplads ligger ca. 500 meter herfra.

Lejlighed med havudsigt

Lejligheden er blevet istandsat for nylig og tilbyder en flot udsigt over havet og den gamle havn. Den er udstyret med fladskærmsfjernsyn, DVD-afspiller, aircondition og vaskemaskine. Vær opmærksom på, at der er stejle trappetrin i og uden for lejligheden, hvorfor den frarådes til familier med små børn og gangsbesværede.

Læs mere om Casa del Lavatoio

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Lejligheden ligger i nederste plan mod havet og består af stor opholdsstue med dobbeltsovesofa og en suite spisekøkken samt fransk altan og vindue over havet, et soveværelse med dobbeltseng og kig til det antikke vaskeri samt badeværelse med toilet og bruser. Nogle trappetrin fører op til endnu et soveværelse med dobbeltseng og vindue med havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map