Anmeldelser af Casa del Faro

 
Casa del Faro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa del Faro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa del Faro

Læs personlige anmeldelser af Casa del Faro som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa del Faro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Flot udsigt - MEN

Selve beliggenheden lige uden for centrum var i orden.
Lejlighedens størrelse var fin, men der var så mange møbler, at man kun kunne sidde på den ene side af spisebordet. En sofa havde knækket ben og var støttet op af nogle mursten pakket ind i plastik.
Gårdhaven var dejlig, men havemøblerne var under al kritik. De fleste af stolene var ubrugelige. Den øvre terasse var ikke gjort brugbar. Der var ikke luget eller rengjort


In-Italia's kommentar

Mange tak for din feedback - Vi er kede af at høre, at møblementet i og omkring boligen var i dårlig stand. Vi har givet kritikken videre til udlejer og bedt dem om at rette op på manglerne.

Casa del Faro
Rent og pænt
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa del Faro
Lejlighed m. 2 soveværelser (A)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map