Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Casa del Faro

 
Casa del Faro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa del Faro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa del Faro er en nyrestaureret lejlighed til fire personer. Lejligheden ligger ved havet, og som navnet antyder tæt på byens fyrtårn. Fra lejligheden er der en god havudsigt. Den befinder sig i udkanten af Cefalùs historiske centrum, i gåafstand til restauranter, butikker og cafeer.

Lejligheder med to soveværelser
Lejlighed (A) er fordelt på to etage og har et tilhørende udeområde. På første etage er der en opholdsstue med et lille køkken og et stort vindue hvor der er havudsigt. I badeværelset er der også en vaskemaskine. Oppe ad trappen er der to soveværelser hvor det ene har to enkeltsenge og et badeværelse med bruser.

Lejlighed (B) er fordelt på to etage og har et tilhørende udeområde. På første etage er der en opholdsstue med et lille køkken og et stort vindue hvor der er havudsigt. I badeværelset er der en bruser. Oppe ad trappen er der to soveværelser hvor det ene har to enkeltsenge og et badeværelse med bruser.

Lejligheden er udstyret med vaskemaskine, aircondition, fjernsyn, strygejern og -bræt samt hårtørrer. Bemærk venligst at trafikstøj ikke kan udelukkes, selvom vejen foran boligen kun er åben for indbyggerne i Cefalùs centrum, men vi anbefaler ikke lejligheden til dem, der er sensitive over for trafik.

Læs mere om Casa del Faro

Skjul teksten
 
 
search map