Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Casa del Cortile

 
Casa del Cortile er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa del Cortile er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa del Cortile ligger i byens centrum med indgang fra via Madralisca. Der er ca. 150 meter til den maleriske strand ved den gamle havn og endnu kortere til indkøbsmuligheder og spisesteder.

Charmerende, men ikke snorlige

Lejligheden er charmerende på godt og ondt: Indretningen er absolut stemningsfuld, men det er ikke alle detaljer, der er lige vedligholdte. Det er i hvert fald ikke en lejlighed til de, der ønsker de stilrene linjer og går op i, at alt skal virke perfekt. Lejligheden råder over aircondition, fjernsyn, balkon og loggia (overdækket terrasse).

Læs mere om Casa del Cortile

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (2. sal uden elevator):
- Lejligheden består af rummelig opholdsstue med sofa-arrangement, spisebord og hems med to sovepladser samt udgang til balkon, en-suite køkken (med fire gasblus samt ovn), to soveværelser med dobbeltseng begge - med udgang til fælles loggia samtbadeværelse med toilet og bruser. Sidstnævnte er dog svært at bruge uden at hele rummet bliver vådt. På samme etage - til venstre for indgangsdøren på den anden side af opholdsstuen i forhold til soveværelserne - ligger endnu et badeværelse med toilet og karbad.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa del Cortile

Læs personlige anmeldelser af Casa del Cortile som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa del Cortile. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa del Cortile

Stor og hyggelig lejlighed lige midt i byen

Vi havde en rigtig dejlig uge i Cefalu og nød at bo lige midt i byen tæt på stranden og byens hyggeligt torv. Lejligheden er stor og rummelig og meget hyggeligt indrettet, vær dog opmærksom på at balkonen er meget lille og kun kan benyttes af 1 person.
Skønt sted som vi varmt kan anbefale og gerne vil tilbage til.

Læs mere

Bedømmelse af Casa del Cortile

Læs mere
 
search map