Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Blue Bay

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nyd den fantastiske beliggenhed

Cefalù er en af de mest populære feriebyer på Sicilien, og her har du mulighed for at kombinere din badeferie med spændende kultur og imponerende natur. Blue Bay er et moderne lejlighedskompleks, som er bygget ind i klipperne lige ud til vandet under den lokale kystvej et par kilometer øst for Cefalù. Lejlighederne ligger forskudt ned ad klipperne i et lille frodigt og meget smukt paradis. De fleste lejligheder har en privat møbleret tagterrasse og de fleste har også en imponerende havudsigt, så det bliver nok her, du kommer til at tilbringe det meste af din ferie. Der er døgnåben reception på stedet, og her har du også mulighed for at opbevare dine værdier og hvor du finder en lille bar, som med glæde serverer din yndlingsdrink. Ankommer du i bil, er der parkeringsmulighed på stedet og der er også mulighed for at leje cykler. Der er anlagt en lille sti ned over klippesiden, som fører ned til den private strand, hvor du kan tage en svømmetur og slikke sol. Du skal være opmærksom på, at stranden er en god blanding af grus og klipper, så hvis du vil bade fra en egentlig sandstrand, anbefaler vi, at du tager ind til Cefalù.

Gode udflugtsmuligheder

Hvis du vælger at bo på Blue Bay har du et rigtig godt udgangspunkt for at tage på udflugter i området. Dels er Cefalù i sig selv en af de mest spændende byer på Sicilien, og som noget helt særligt, ligger det gamle historiske bycentrum helt ned til vandet. I havet nord for Sicilien ligger de mange vulkanøer, som absolut er et besøg værd, og i højsæsonen går der både dagligt. Hvis du vil besøge Siciliens berømte vulkan Etna, kan det også nås på en dagsudflugt, og du bør heller ikke gå glip af de skønne grønne Nebrodi- og Madonie-bjerge, og de mange hyggelige bjerglandsbyer, hvor turisterne sjældent kommer. Der er togstation i Cefalù med direkte forbindelse til Palermo flere gange om dagen, så hvis du får lyst til at gå på opdagelse i den spændende storby, kan det også lade sig gøre, uden at du har nødig at tage bilen med derind.

Læs mere om Blue Bay

Værelser og lejligheder i minimalistisk stil

De 20 lejligheder er alle pænt og enkelt indrettet i minimalistisk stil og i naturens farver. De fleste har en privat møbleret tagterrasse, aircondition, satellit TV, wi-fi, telefon, opholdsstue med sovesofa, køkkenhjørne med køleskab, microovn og kogepladser, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Værelserne er udstyret med satellit-tv, telefon, pengeskab, badeværelse med brusebad / badekar og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Blue Bay

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map