Hotel i Cefalù på Sicilien

B&B Il Saraceno

 
B&B Il Saraceno er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Il Saraceno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B Il Saraceno ligger langs via Bordonaro, som løber langs med den gamle bymur med klippen og havet på den ene side og byen på den anden. For enden af vejen, ca. 50 meter fra dette lille bed & breakfast, ligger den berømte strand, hvor blandt andet nogle scener fra "Mine Aftener i Paradis" er filmet.

Beliggenheden er yderst central med få trin ned til spisesteder og restauranter og shoppinggaden. Ankommer du uden bil, er dette sted ideelt. Ankommer du i bil, ligger den nærmeste parkeringsplads (ved Piazza Colombo ca. 500 meter væk, men regn med at det vil være svært at parkere dér i sommerens travleste måneder (juli og august). Der er ellers mulighed for at parkere på flere private parkeringspladser i byen, hvor det dog ikke er muligt at forudbestille parerkeringsplads.

Læs mere om B&B Il Saraceno

Stedets 5 værelser ligger alle på første sal. De er alle pænt indrettede og blev totalrenoverede i slutningen af 2011. De råder alle over aircondition, wi-fi internetadgang, værdiboks, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser. Tre af værelserne har havudsigt, og tre af dem har balkon... men det er desværre ikke alle værelser med havudsigt, der har balkon. Morgenmaden bliver serveret på værelset og skal betales på stedet - vi råder vores gæster til at spare sig for oplevelsen og i stedet nyde en god cappuccino ved den berømte gamle havn få trin fra opgangen.

Værelserne på B&B Il Saraceno

Dobbeltværelse Medoro uden balkon mod gaden (kun overnatning)

Dette værelse kikker over gaden og råder over dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er mulighed for at indsætte en barneseng.

Dobbeltværelse Ariosto med balkon mod gaden (kun overnatning)

Dette værelse kikker over gaden og råder over dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er mulighed for at indsætte en barneseng. Fra værelset er der udgang til en balkon der kikker over Via Bordonaro med den gamle havn og havet for enden.

Dobbeltværelse Ruggiero med balkon og havudsigt fra siden (kun overnatning)

Dette værelse ligger midterst i huset. Det indeholder dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er mulighed for at indsætte en barneseng. Fra værelset er der udgang til en balkon der ligger klemt mellem selve huset og nabohuset. Herfra har man et smalt og aflangt smugkik til havet mellem de to huse.

Dobbeltværelse Angelica med direkte havudsigt (kun overnatning)

Dette værelse ligger helt ud til havet og er meget lys og rummelig. Det indeholder dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet og bruser (med badeforhæng) samt hårtørrer. Der er mulighed for at indsætte en ekstra seng på dette værelse. Fra værelset er der ikke udgang til en balkon, men på gangen fra værelset til badeværelset er der fint plads til at sidde og kikke ud over havet

Familieværelse Orlando med to balkoner og direkte havudsigt (kun overnatning)

Familieværelset Orlando ligger helt ud til havet og byder på to separate soverum, begge med egen balkon med havudsigt samt bord og stole. Det største rum indeholder dobbeltseng samt adgang til badeværelse med toilet og bruser og hårtørrer. I det andet soverum, som er smal men aflangt, er der to enkeltsenge. Med god vilje er der mulighed for at tilsættge en barneseng men pladsen i værelset vil således være ret trang.

Skjul teksten
 
 
search map