Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balconi Mediterraneo

 
Balconi Mediterraneo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balconi Mediterraneo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er kort vej til spisesteder og indkøbsmuligheder, mens du skal regne med ca. 300 meter til nærmeste parkeringspladser.

Her er der to pænt møblerede lejligheder, der begge råder over aircondition og fjernsyn og har indgang på anden sal af bygningen. Fra deres små balkoner kan du fornemme byens eksotiske stemning og nyde oplevelsen af at være en del af den.

Læs mere om Balconi Mediterraneo

Lejlighederne på Balconi Mediterraneo

Toværelseslejlighed A med 4/5 sovepladser (med hems)

Lejligheden består af opholdsstue med sovesofa til én person, køkkenhjørne og udgang til lille balkon, hvor man lige kan sidde én person, der er i dette plan soveværelse med en dobbeltseng og udgang til endnu en lille balkon. En trappe fører op til hemsen hvor der er dobbeltseng og udsigt til havet. Der er desuden badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed B med 2/3 sovepladser (med hems)

Lejligheden består af opholdsstue med sovesofa til én person og køkkenhjørne samt udgang til lille balkon, hvor der kan sidde én person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører op til hemsen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balconi Mediterraneo

Læs personlige anmeldelser af Balconi Mediterraneo som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balconi Mediterraneo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Balconi Mediterraneo

Prima!

En utrolig dejlig lejlighed (desuden pænere i virkeligheden) end på billederne. Her er alle de faciliteter du kan tænkes at behøve på en uges ferie i smukke Cefalu. Ligger helt perfekt i den gamle bydel på en af de bedste restaurantgader, meget tæt på stranden, katedralen, La Rocca. Der er adgang til wifi, 2 stk Aircondition. 2 altaner, køleskab, fryser og gaskomfur. Også fuldt udstyret køkken med alt hvad man kan tænkes at behøve for at lave sig morgenmad, frokost, middag. Omkostningerne ved at tilvælge "slutrengøring" garantere dig at komme til en meget flot og ren lejlighed på din ferie. Den eneste klage vi kunne komme på i løbet af vores uge var, at det er en smule småt med afsætningsplads i lejligheden, men der er selvfølgelig et bord og en lille vask, som du kan gøre brug af. Vi kan varmt anbefale denne lejlighed, da vi var super tilfredse med vores ophold her og som desuden var over vores forventning!

Læs mere

Dejlige dage i Cefalu!

Vores ophold Cefalu var fantastisk, jeres kontaktperson Sergio professionel hjælp og lejligheden var meget tilfredsstillende. At solen skinnede fra en klar blå himmel gjorde ikke turen mindre god.

Læs mere

Lille, men rigtig godt

Perfekt til fire personer. Lille lejlighed men med alt hvad du behøver (undtagen eventuelt et anretterbord). Smuk udsigt over byens tage og havet, og det flyvende svaler.

Læs mere

Carsten og Pia fra Samsø boede på Balconi Mediterraneo i Cefalù fra d. 7. til d. 12. oktober 2012.

Super service fra In-Italia ved bestilling, betaling m.m.
Super service ved ankomst og afrejse ved Vinzenzo, Vacation Service i Cefalu.
God lejlighed.

Læs mere

Marianne og familie fra Oslo i Norge boede på Balconi Mediterraneo i Cefalù fra d. 28. september til d. 4. oktober 2012.

Cefalù var et godt rejsemål og lejligheden var fin. Et STORT minus var imidlertid sovesofaen i køkkenet. Denne havde en 3 cm. tyk madras, desuden kan den kun anvendes til to små børn. Vi havde bestilt lejlighed til 4 voksne og to børn på 12 år. Ud fra bestillingen kommer navn og alder frem og I burde have set at her ikke var tale om familie eller søskende. Ej heller små børn som kan dele seng. I skal advare om dette til fremtidige lejere.

Læs mere

Per med familie fra Göteborg i Sverige boede på Balconi Mediterraneo i Cefalu fra 20-27. september 2012.

Vil blot fortælle, at vi var meget tilfredse med vores rejse til Cefalu og lejligheden vi boede i. Beliggenheden i den gamle bydel var perfekt, tæt på både restauranter, bagerier og dejlig strand. Den største fordel ved lejligheden var den store terrasse med fantastisk udsigt over byens tage og havet.
Det eneste, der kunne have været bedre var den meget tynde madras i sovesofaen. Stod at det var en lejlighed til 2 + 2 og det fungerede ok for os, da vi var to voksne og to børn (4-6 år). Derimod var den tynde madras på max 5 cm i kombination med hårde stålfjedre direkte uegnet for en voksen.
Vi havde meddelt, at vi ville ankomme sent, omkring 22:15, men det tog meget lang tid for os, før vi fik udleveret vores lejebil, så vi kom ikke frem før ved kl 23, men den svenske fyr fra den lokale lejlighedsformidler (Alex), som mødte os var stadig vældig venlig og hjalp os på en meget god måde.
Har allerede anbefalet In-Italia til venner og familie. Synes det er meget godt med de beskrivelser fra folk, der tidligere har boet i lejlighederne giver et ærligt og godt indtryk. Gør at man har de rette forventninger til lejligheden. Længes allerede til min næste Italienrejse.

Læs mere
 
search map