Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balconi delle Isole

Stranden 'Vecchio Molo' Balkon i lejligheden Filicudi Lejligheden Filicudi Lejligheden Filicudi Lejligheden Alicudi Lejligheden Alicudi
 
Balconi delle Isole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balconi delle Isole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bag navnet Balconi delle Isole gemmer der sig to fine lejligheder på 2. sal i en bygning af hjertet af Cefalù. Begge lejligheder er sat fint i stand og har små balkoner og aircondition. Et ganske glimrende valg til to par, der rejser sammen eller til den store familie.

Alt eller intet

Når du bor i Cefalù behøver du ikke gå på kompromis med noget, for her kan du holde lige den form for ferie, du ønsker. Er du til lange afslappende dage på stranden, kan dette så rigeligt indfries på byens to dejlige sandstrande, der begge ligger i forbindelse med centrum. Byens mange butikker og restauranter indbyder til shopping og kulinariske oplevelser, og er du til udflugter, kultur og natur kan du besøge byens smukke domkirke, tage bussen til den smukke bjerglandsby Castelbuono eller båden til de smukke vulkanøer. Du kan med andre ord foretage dig alt og intet...

Læs mere om Balconi delle Isole

Praktisk beliggenhed

Der er mange fordele ved at bo i Cefalùs centrum. Ud over de maleriske stræder og gyder, de mange butikker og restauranter og de dejlige sandstrande, så bor du også godt uden bil her. Byen har nemlig en togstation, så man nemt kommer hertil (og -fra). Fra centrum går der også busser op i baglandet og fra havnen sejler bådene til De Æoliske Øer og øen Ustica. Kommer du alligevel hertil med bil, kan du mod betaling parkere ved strandpromenaden eller gratis oppe ved kirkegården (ca. 1 km fra centrum).

Pæne lejligheder side om side

De to lejligheder ligger side om side på 2. sal og egner sig derfor godt til par, der rejser sammen eller til den store familie. Begge lejligheder er sat i stand for nylig og fremstår pæne og enkle. De er begge udstyrede med aircondition, værdiboks og satellit-tv.

Lejlighederne på Balconi delle Isole

Toværelseslejlighed Alicudi med 2 sovepladser (2. sal med balkon)

Lejligheden Alicudi ligger på 2. sal og er ca. 30 m² stor. Den er pænt og enkelt indrettet og består af opholdsrum med køkkenhjørne med 4 gasblus og køleskab samt spisebord. Herudover er der et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med toilet, bruser og føntørrer. Her er desuden en lille balkon.

Toværelseslejlighed Filicudi med 2/4 sovepladser (2. sal med balkon)

Lejligheden Filicudi ligger på 2. sal og er ca. 50 m² stor. Den er pænt og enkelt indrettet og består af opholdsrum med køkkenhjørne med 4 gasblus og køleskab samt spisebord og dobbeltsovesofa. Herudover er der et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med toilet, bruser og føntørrer. Her er desuden en lille balkon.

Skjul teksten
 
 
search map