Villa i Cefalù på Sicilien

Balconi del Duomo

Udsigt fra balkonen i lejl. Rosa
 
Balconi del Duomo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balconi del Duomo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balconi del Duomo ligger langs gågaden Corso Ruggiero på hjørnet af det berømte torv ved domkirken. I nærheden findes caféer, isbar og restauranter samt indkøbsmuligheder. Der er ca. 150 meter ned til stranden, mens afstanden til offentlige parkeringspladser er ca. 500 meter.

Lejlighederne ligger alle på første sal af Palazzo Villelmi, som stammer fra 1400-tallet. Der er ret højt til loftet, hvilket man ved den seneste renovering har udnyttet til at installere hems i dem alle. Lejlighederne råder alle over privat balkon, hvor der er plads til at sidde med en god bog og et glas vin men ikke til at spise, aircondition, satellitfjernsyn og badeværelse med hårtørrer.

Læs mere om Balconi del Duomo

Etværelseslejlighed Ibisco med 2/4 sovepladser (1. sal med hems og balkon):
- Lejligheden Ibisco er ca. 48 m² og består af opholdsstue med tekøkken (to elplader og lille køleskab) og dobbeltsovesofa samt hems med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Fra stuen er der udgang til balkon mod gågaden Corso Ruggiero.

Etværelseslejlighed Pomelia med 2/4 sovepladser (1. sal med hems og balkon):
- Lejligheden Pomelia er ca. 55 m² og består af opholdsstue med tekøkken (to elplader og lille køleskab) og enkeltsovesofa samt udgang til balkon mod gågaden Corso Ruggiero. Fra stuen fører en trappe op til hemsen,der er opdelt med en skillevæg, således at der er en dobbeltseng på den ene side og en enkeltseng på den anden. Der findes endvidere badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Toværelseslejlighed Rosa med 2/5 sovepladser (1. sal med hems og balkon):
- Lejligheden Rosa er ca. 65 m² og består af opholdsstue med tekøkken (to elplader og lille køleskab) og dobbeltsovesofa samt åben hems med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Denne lejlighed ligger på hjørnet af palæet og balkonen er særdeles lang med flot udsigt over domkirken.

Skjul teksten
 
 
search map