Anmeldelser af Balconi Bellavista

 
Balconi Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balconi Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Balconi Bellavista

Læs personlige anmeldelser af Balconi Bellavista som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balconi Bellavista. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Balconi Bellavista

Cefalu er virkelig hyggelig og charmerende, fin strand, masser af liv og stemning. Lejligheden gav et godt førstehåndsindtryk, funktionel og fin udsigt til vandet. Dog lod det til, at den oprindeligt havde hængt sammen med Bellavista b, hvilket blev et problem, fordi man praktisk talt kom meget tæt på naboerne i lejlighed b. Man kunne høre ALT hvad der blev sagt og gjort hos naboerne. Indgangspartiet var fælles med naboerne, indgangsdøren til lejligheden var ikke en yderdør, men en tynd, almindelig værelsesdør. Skæbnen ville, at disse naboer var overordentlig støjende. De stod op før solen. Og det blev vi således tvunget til også at gøre. Ret ærgerligt, når nu det var ferie.
En nat var vi i øvrigt vågne det meste af natten fordi det blæste, hvilket fik hele lejligheden til at brage og give sig som boede vi i et korthus, der var på nippet til at brase om kuld. Råd til fremtidige gæster må således være: medbring høreværn eller meget tætsluttende ørepropper og hvis I rejser med børn, der har behov for deres nattesøvn, anbefaler vi, at I booker et mindre lydt sted.

Cefalù som feriedestination

Balconi Bellavista
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balconi Bellavista
Toværelseslejlighed A med 2/4 sovepladser (2. sal)

Problemet er udelukkende, at der er så afsindig lydt
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map