Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balconi Bellavista

Lejlighed A Lejlighed A Lejlighed A Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Balconi Bellavista ligger i Cefalùs historiske centrum i Via Vittorio Emanuele. Herfra er der kort afstand til stranden og havet, som man har udsigt til fra selve lejlighederne.

Placering

Så snart man kommer ned i gadeniveau (begge lejligheder ligger nemlig på 2. sal uden elevator) findes der et utal af caféer og spisesteder. Indkøbsmuligheder ligger ligeledes lige rundt om hjørnet. Begge lejligheder er lyse og har udgang til balkon med bord og stole samt havudsigt. Indretningen er enkel, men begge lejligheder råder over aircondition, strygejern og -bræt, hårtørrer, mikroovn og fjernsyn samt DVD-afspiller.

Læs mere om Balconi Bellavista

Lejlighederne på Balconi Bellavista

Toværelseslejlighed A med 2/4 sovepladser (2. sal)

Lejligheden er ca. 58 m² og ligger på anden sal. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til bred balkon med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser med badeforhæng.

Fireværelseslejlighed B med 5 sovepladser (2. sal )

Lejligheden er ca. 90 m² og ligger på anden sal - dog fordelt på to plan. Man kommer ind i en bred indgang med sovesofa, der fører ind i et soveværelse med to enkeltsenge. Derfra er der en trappe der går ned til køkken og spisestuen, der har udgang til en bred balkon. Fra spisestuen er der indgang til soveværelse med dobbeltseng og til badeværelset med toilet og bruser med badeforhæng. Bemærk: der er ingen døre i lejligheden (undtagen den til badeværelset) - soveværelserne vender dog på en måde, at man ikke kan kikke ind i de andre værelser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Giudecca

Cefalù, Sicilien

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti

Il Borgo

Francavilla di Sicilia

search map