Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balconi Bellavista

Lejlighed A Lejlighed A Lejlighed A Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B Lejlighed B
 
Balconi Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balconi Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balconi Bellavista ligger i Cefalùs historiske centrum i Via Vittorio Emanuele. Herfra er der kort afstand til stranden og havet, som man har udsigt til fra selve lejlighederne.

Placering

Så snart man kommer ned i gadeniveau (begge lejligheder ligger nemlig på 2. sal uden elevator) findes der et utal af caféer og spisesteder. Indkøbsmuligheder ligger ligeledes lige rundt om hjørnet. Begge lejligheder er lyse og har udgang til balkon med bord og stole samt havudsigt. Indretningen er enkel, men begge lejligheder råder over aircondition, strygejern og -bræt, hårtørrer, mikroovn og fjernsyn samt DVD-afspiller.

Læs mere om Balconi Bellavista

Lejlighederne på Balconi Bellavista

Toværelseslejlighed A med 2/4 sovepladser (2. sal)

Lejligheden er ca. 58 m² og ligger på anden sal. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til bred balkon med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser med badeforhæng.

Fireværelseslejlighed B med 5 sovepladser (2. sal )

Lejligheden er ca. 90 m² og ligger på anden sal - dog fordelt på to plan. Man kommer ind i en bred indgang med sovesofa, der fører ind i et soveværelse med to enkeltsenge. Derfra er der en trappe der går ned til køkken og spisestuen, der har udgang til en bred balkon. Fra spisestuen er der indgang til soveværelse med dobbeltseng og til badeværelset med toilet og bruser med badeforhæng. Bemærk: der er ingen døre i lejligheden (undtagen den til badeværelset) - soveværelserne vender dog på en måde, at man ikke kan kikke ind i de andre værelser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balconi Bellavista

Læs personlige anmeldelser af Balconi Bellavista som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balconi Bellavista. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Balconi Bellavista

Cefalu er virkelig hyggelig og charmerende, fin strand, masser af liv og stemning. Lejligheden gav et godt førstehåndsindtryk, funktionel og fin udsigt til vandet. Dog lod det til, at den oprindeligt havde hængt sammen med Bellavista b, hvilket blev et problem, fordi man praktisk talt kom meget tæt på naboerne i lejlighed b. Man kunne høre ALT hvad der blev sagt og gjort hos naboerne. Indgangspartiet var fælles med naboerne, indgangsdøren til lejligheden var ikke en yderdør, men en tynd, almindelig værelsesdør. Skæbnen ville, at disse naboer var overordentlig støjende. De stod op før solen. Og det blev vi således tvunget til også at gøre. Ret ærgerligt, når nu det var ferie.
En nat var vi i øvrigt vågne det meste af natten fordi det blæste, hvilket fik hele lejligheden til at brage og give sig som boede vi i et korthus, der var på nippet til at brase om kuld. Råd til fremtidige gæster må således være: medbring høreværn eller meget tætsluttende ørepropper og hvis I rejser med børn, der har behov for deres nattesøvn, anbefaler vi, at I booker et mindre lydt sted.

Læs mere
 
search map