Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balcone Ruggiero

 
Balcone Ruggiero er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Ruggiero er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger langs byens gågade, hvor du finder et hav af butikker, en del spisesteder og hyggelige caféer få skridt fra døren ved den flotte plads over for domkirken

Transport hertil

Du kan sagtens planlægge en ferie i Cefalù uden at skulle leje en bil. Der er togstation i byen og du kan endog komme hertil med tog direkte fra Palermo lufthavn (men ikke sent om aftenen). Med offentlig transport kan du nemt besøge Castelbuono by i Madoniebjergene, Ustica Ø midt i havet og Palermo. Er du på opdagelse af Sicilien er det dog en god idé at leje en bil og så er det værd at vide at du ikke kan parkere nedenfor lejligheden. Nærmeste parkeringspladser - dog mod betaling - ligger ved strandpromenaden og Piazza Colombo, som ligger ca. 400 meter herfra. Der er ellers mulighed for gratis p-pladser ved kirkegården i den høje del af byen men så har du ca. 1 km at gå fra lejligheden.

Læs mere om Balcone Ruggiero

En lejlighed til familier med store børn

Lejligheden er helt ny renoveret og af virkelig god standard. Det er udstyret med aircondition, wi-fi og tv. Trappen op til hemsen er dog farligt for små børn, da der er tomrum mellem trappetrinene, som du kan se fra billeder af stuen. Men rejser du sammen med store børn så har du alt lige ved døren... eller meget kort derfra (inklusiv stranden!

Lejligheden på Balcone Ruggiero

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med hems og balkon)

Lejligheden ligger på tredje sal og består af rummelig opholdsstue med spiseafdeling og køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. En kapitel for sig selv fortjener hemsen, der indeholder en dobbeltseng og hvorfra du har udsigt over havet. Trappen op til hemsen består af trappetrin, der hænger fra væggen og har tomrum fra det ene til det andet. Vi vurderer derfor at trappen op til hemsen er ikke egnet til børn under 12 år og heller ej til gangsbesværede - vi fraråder i hvert fald denne lejlighed til familier med børn.

Skjul teksten
 
 
search map