Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balcone Roberto

Stranden ved den gamle havn
 
Balcone Roberto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Roberto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Roberto ligger i Cefalùs centrum på Via Bordonaro, i kort afstand fra stranden ved den gamle havn (ca. 100 meter) og det berømte og flotte torv ved domkirken. I de nærliggende gader finder du et bredt udvalg af spisesteder og caféer. Indkøbsmuligheder findes ligeledes i nærheden. Vælger du at komme til Cefalù i bil så er der ca. 500 meter til nærmeste offentlige parkeringspladser.

Til par eller familie

Lejligheden er enkelt men pænt indrettet. Den råder over aircondition, vaskemaskine og fjernsyn. Da den har to soveværelser og to badeværelser er den også god til to par, der rejser sammen.

Læs mere om Balcone Roberto

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon med havudsigt):
- Lejligheden er ca. 70 m² og har indgang på anden sal (der er ikke elevator). Den er fordelt på tre etager. Fra indgangen kommer du ind i en lille opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn) og en suite spisekøkken (komfur med ovn samt elkande), hvorfra du har udgang til balkon med havudsigt. En indvendig trappe bringer til etagerne ovenover, hvor der er et soveværelse med to enkeltsenge samt en-suite badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Endnu en etage oppe er der soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med toilet og bruser samt udgang til lille terrasse med havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Roberto

Læs personlige anmeldelser af Balcone Roberto som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Roberto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Balcone Roberto

Flot lejlighed

Vi har haft en super ferie i denne lejlighed. Selve lejligheden er i god standard, og der var rent og pænt, da vi ankom. Vi fik en god modtagelse fra servicekontoret i Cefalu. Beliggenheden er helt i top, midt i den gamle bydel og med en fantastisk udsigt over havet.

Læs mere

Central beliggenhed med havudsigt

Central beliggende lejlighed med havudsigt både fra værelser og terrasse.
Der var for koldt indendørs midt i marts, da varmeapparaterne er underdimensionerede og elforsyningen ustabil.
Fin, kompetent modtagelse ved Sergio fra Vacation Service, som i øvrigt var meget hjælpsom.

Læs mere

Vældig dejlig indkvartering

Dejlig og pæn lejlighed med en god beliggenhed i den gamle bydel. Meget flot udsigt fra balkonerne. Eneste minus var meget beskidt badeforhæng på det øverste badeværelse.
Fleksibelt med toilet og brusebad på alle 3 etager. Vender gerne tilbage!

Læs mere

Perfekt feriebolig

Lejligheden ligger perfekt i den gamle bydel, tæt på restauranter og stranden. Pænt og godt indrettet. Mangler lidt køkkenudstyr

Læs mere

En herlig ferie i Cefalù

Vi har haft en dejlig ferie i Cefalù. Og er meget tilfredse med Terrazza Roberto. Beliggenheden var helt fantastisk og vi fik god hjælp fra In-Italia.
Vi synes at rengøringen kunne være lidt bedre, bruseforhænget var jordslået osv.
men ellers var alt nyt og flot!

Læs mere

Dejlig lejlighed med bedste beliggenhed i den gamle bydel.

En meget flot, enkel og funktionelt indrettet lejlighed med en betagende udsigt over Middelhavet. Lejligheden er i flere etager og ideel til to par, der ønsker at dele en lejlighed, men stadig få lidt privatliv. Den eneste ulempe, vi fandt, var at ét af soveværelse ikke havde noget skab.

Læs mere
 
search map