Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balcone Paradiso

 
Balcone Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Paradiso ligger lige ud til havet og byder på en formidabel havudsigt. Her er tale om meget simple lejligheder på ca. 45 kvadratmeter hver, beliggende på anden og tredje sal.

Balcone Paradiso ligger ydermere i Cefalus historiske centrum og kun 5 minutters gang fra den flotte sandstrand og meget tæt på Piazza Duomo. Forretninger, cafeer og restauranter er kun et stenkast fra lejlighederne.

Læs mere om Balcone Paradiso

toværelseslejlighed A med 4 sovepladser (2. etage):
- Lejlighed A ligger på anden sal og består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og balkon med fantastisk havudsigt samt køkken, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkonen og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er endvidere udstyret med fjernsyn.

treværelseslejlighed B med 3/4 sovepladser (3. etage):
- Lejlighed B ligger på tredje sal og består af kombineret opholdsstue med enkeltseng og køkkenhjørne, balkon med fantastisk havudsigt, badeværelse med brus, soveværelse med dobbeltseng samt lille soveværelse med enkeltseng. Desuden er lejligheden udstyret med fjernsyn og aircondition.

Vi anbefaler Balcone Paradiso til par, der ikke stiller store krav til møblement, men som ønsker en centraltbeliggende lejlighed i en meget flot og charmerende by, tæt på stranden og som ønsker en balkon med en skøn havudsigt.

BEMÆRK: gratis overnatning for hver 6. betalte overnatning.
Du bor her en uge, men betaler kun for 6 dage !

Skjul teksten
 
 
search map