Agriturismo i Cefalù på Sicilien

Balcone La Marina

 
Balcone La Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone La Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone La Marina ligger lige ud til vandet over den gamle havn, hvor stranden La Marina - som du måske kender fra filmen "Mine aftener i Paradis" - ligger.

Der er kort gåafstand til indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder fra indgangsdøren til bygningen, således at der er flere trappetrin op til lejligheden på tredje sal end til den nærmeste café. Ca. 100 meter fra huset begynder den lange strand, der går fra Cefalù centrum mod Palermo til Mazzaforno-klippen.

Læs mere om Balcone La Marina

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (3. sal med balkon og havudsigt)
- Lejligheden er ca. 60 m² og har flot havudsigt fra dens rummelige opholdsstue, hvor der er spisebord og dobbeltsovesofa samt udgang til balkon med flot udsigt over havet og stranden. Køkkenet, som er meget spartansk og lidt kedeligt indrettet, nås ad en indvendig trappe og ligger under opholdsstuen. På samme niveau med opholdsstuen er der et rummeligt soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt fra siden og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden er endvidere udstyret med aircondition og fjernsyn samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map