Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balcone della Rocca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Huset er blevet totalt istandsat i 2011 og fremstår lækker og lys i dets stilfulde indretning. Det er fordelt på tre etager med direkte indgang fra gaden.

Flot hus til en familie med store børn på rejse

Der er ingen dør mellem etagerne, hvilket gør, at vi ikke kan anbefale det til to par der rejser sammen. Er det en familie, der vil bo her, så er det heller ej den rigtige indlogering, hvis man har små børn, da der ikke findes gelænder på trapperne. Men det er virkeligt et flot og veludstyret hus med aircondition i begge soverum, fjernsyn, opvaskemaskine, vaskemaskine og to smalle balkoner, af hvilke den ene byder på flot udsigt over byens tage og havet.

Læs mere om Balcone della Rocca

Hus med 4 sovepladser:
- Fra gaden er der 5 trappetrin op til indgangsdøren, der fører ind i det ene soveværelse med dobbeltseng. Her finder man også toilet og bruser der er adskilt med glasdøre fra soveområdet for at tillade at lyset udefra kan komme igennem til det fjerneste hjørne. Effekten er garanteret men det er vist ikke alle, der vil kunne lide at sidde på toilet mens man kan se deres overkrop fra værelset. En trappe fører op til en mellemetage, hvor der er spisekøkken (fire gasblus, ovn og opvaskemaskine) med udgang til balkon og lille stue med sofa. Fra stuen har man direkte udgang til gaden bagved huset, hvorfor der egentligt er to indgangsdøre, man kan benytte sig af.

Endnu en trappe fører op til øverste etage, hvor der findes et stort soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med flot havudsigt og endnu et badeværelse med toilet og bruser samt brusekabine i glas, hvorfra man kan bade med udsigt over tagene og vandet. På balkonen er der mulighed for at stille en stol, men pladsen er under alle omstændigheder meget trang.

Huset er udstyret med varmeanlæg, hvorfor det også er velegnet til dem, der ønsker at bo sydpå selv i de kølige måneder.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Terrazza Sofia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio

Baia Taormina Hotel

Forza d'Agrò

search map