Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balcone del Museo

Udsigt over bycentrum fra fæstningen
 
Balcone del Museo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone del Museo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone del Museo ligger i Via Madralisca, mellem den berømte strand ved den gamle havn og den flotte plads ved domkirken. I kort gåafstand herfra er der et rigt udvalg af shopping- og indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder.

Lejligheden er ikke egnet til gangsbesværede eller familier med små børn på grund af de stejle indvendige trapper, hvilket er typisk for de fleste huse i det middelalderlige bycentrum. Lejligheden er ca. 55 m², og den virker som et tårn midt i byen, hvilket medfører rigtig god udsigt over havet og byens tage fra flere af dens vinduer. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition og fjernsyn.

Læs mere om Balcone del Museo

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med havudsigt):
- Lejligheden er fordelt på to etager og har indgang på 3. sal., hvor der findes et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge samt udgang til lille balkon og et badeværelse med toilet, bruser samt hårtørrer. En bekvem trappe fører til etagen ovenfor, hvor der ligger en opholdsstue med køkkenhjørne og flot havudsigt. Udsigten herfra er virkelig smuk, men der er desværre ingen terrasse. Det skal bemærkes, at der på denne etage findes en dør ud til en mørk skakt under et lavt tag, hvor der er placeret kost spand og andre praktiske ting - det virker måske ikke så rart, og derfor vælger vi at nævne det her.

Skjul teksten
 
 
search map