Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balcone Casa del Mare

 
Balcone Casa del Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Casa del Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger lige ud til vandet ved byens antikke havn, hvor der i dag er en af de mest karakteristiske strande på hele øen. Lige nedenfor trappen møder du spisesteder, caféer og restauranter.

Balcone Torre del Mare vender mod havet, og man skal derfor ikke bekymre sig om trafik eller andet larm - her høres kun bølgerne. Lejligheden befinder sig på anden sal i et gammelt fiskerhus ved Piazza Colombo. Indretningen er enkel men hyggelig, og her findes aircondition, fjernsyn, vaskemaskine og komfur med ovn. Nærmeste parkeringsplads ligger ca. 150 meter herfra.

Læs mere om Balcone Casa del Mare

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med balkon og havudsigt):
- Lejligheden er ca. 55 m² og består af spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng (med lille højt vindue), soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Boligens særpræg er den lille men smukt placerede balkon, der hænger over havet med udsigt over den gamle havn og kystlinjen mod Palermo, hvor solnedgangen kan beundres hver aften.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Casa del Mare

Læs personlige anmeldelser af Balcone Casa del Mare som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Casa del Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Balcone Casa del Mare

Vidunderlig beliggenhed!!

Vi havde 2 skønne uger i Cefalu!
Beliggenhed både på skøn strand og samtidig den smukke, gamle bydel - det fås vist ikke bedre!!
Lejligheden har to soveværelser (et med dobbeltseng og et med køjeseng). Lejligheden var fin, men aircondition i stuen kan ikke afkøle soverummene, så vær forberedt på MEGET varme nætter, hvis I på sommerferie! Altanen og udsigten er fantastisk, men der er absolut kun plads til TO personer - dette kan være vigtigt at vide, hvis man er fire personer, der rejser sammen!
Gaskomfuret virkede kun på to af blussene, og dette blev ikke ændret på trods af flere henvendelser til den lokale udlejer. Køkkenet er basalt udstyret til 4 personer - der er 4 gafler, knive osv.
Man skal være forberedt på at evt. bil skal parkere 20 minutters gang fra lejligheden, hvis man ikke vil betale dyre parkeringspenge.
Byen og stranden er skøn! Lejlighedens beliggenhed er vidunderlig, men udstyr og vedligeholdelse kunne trænge til eftersyn.

Læs mere

Bedømmelse af Balcone Casa del Mare

Læs mere

Bedømmelse af Balcone Casa del Mare

Læs mere

Bedømmelse af Balcone Casa del Mare

Læs mere
 
search map