Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balcone Casa del Mare

 
Balcone Casa del Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Casa del Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger lige ud til vandet ved byens antikke havn, hvor der i dag er en af de mest karakteristiske strande på hele øen. Lige nedenfor trappen møder du spisesteder, caféer og restauranter.

Balcone Torre del Mare vender mod havet, og man skal derfor ikke bekymre sig om trafik eller andet larm - her høres kun bølgerne. Lejligheden befinder sig på anden sal i et gammelt fiskerhus ved Piazza Colombo. Indretningen er enkel men hyggelig, og her findes aircondition, fjernsyn, vaskemaskine og komfur med ovn. Nærmeste parkeringsplads ligger ca. 150 meter herfra.

Læs mere om Balcone Casa del Mare

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med balkon og havudsigt):
- Lejligheden er ca. 55 m² og består af spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng (med lille højt vindue), soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Boligens særpræg er den lille men smukt placerede balkon, der hænger over havet med udsigt over den gamle havn og kystlinjen mod Palermo, hvor solnedgangen kan beundres hver aften.

Skjul teksten
 
 
search map