Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balcone Bastione

 
Balcone Bastione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Bastione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Bastione ligger i Cefalùs historiske centrum på et lille torv, som alle i byen kalder Bastione, men som i virkeligheden hedder Piazza Crispi. Her bor du kort fra den travle via Bordonaro , hvor du finder et utal af spisesteder, og gaden Corso Ruggero, som fører op til byens berømte domkirke.

Centralt men rolig beliggenhed i det historiske centrum

I kort gåafstand fra lejligheden ligger også den gamle havn og dens hyggelige lille strand. Hvis du går lidt længere, kan du også komme til byens store strand med fin sand. Parkeringsmuligheder er ikke noget du kan finde lige under lejligheden, da trafikken her er begrænset til byens faste indbyggere, men du kan parkere ca. 500 meter herfra ved den nye havn eller på Piazza Colombo.

Læs mere om Balcone Bastione

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser (med balkon og havudsigt):
Lejligheden har selvstændig indgang og er fordelt på tre niveauer. Det laveste plan indeholder soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt udgang til balkon over havet med udsigt til byens gamle del. Det mellemste plan indeholder opholdsstue med køkkenhjørne med mikroovn samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Det øverste plan indeholder soveværelse med dobbeltseng.

Lejligheden er endviudere udstyret med aircondition, vaskemaskine og fjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map