Anmeldelser af Appartamenti Bordonaro

Via Bordonaro
 
Appartamenti Bordonaro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Bordonaro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Bordonaro

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Bordonaro som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Bordonaro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekte indkvartering i Cefalu!

Vi er meget tilfredse med indkvarteringen i Cefalu og vil helt sikkert vælge den samme indkvartering igen næste gang vi tager derned. Alex (en svensk fyr, der arbejder for In-Italia på stedet) hjalp os med alt og gav masser af tips, da vi kom ned. Kunne ikke have været bedre behandlet!

Lejligheden er beliggende på en af de bedste gader i Cefalu, og der er ikke engang et minut ned til den lille strand. Lejligheden var ren og tilstrækkeligt udstyret til en ferie. Trods det faktum, at det var på en af de "mest livlige" gaderne var helt stille i soveværelset døgnet rundt fordi værelset er placeret på loftet og ikke mod gaden. En hyggelig lille balkon fandtes ud mod gaden. Intet at klage over!

Anbefaling til kommende gæster

Kan virkelig anbefale den familieejede restauranter Chat Noir, vinbar på samme gade-hjørnet mod Bordonaro og pizzaria lige ned ad gaden til venstre (ikke kan huske navnet). Hyggelighedsfaktoren er høj i Cefalu og virkelig et sted, vi trivedes.

Appartamenti Bordonaro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Bordonaro
Toværelseslejlighed B med 4 sovepladser (3. etage med havudsigt fra siden)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2007
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Sara og mand fra København N boede på Appartamenti Bordonaro i Cefalù fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Vi har haft en dejlig tur til Cefalu. Det var en fantastisk hyggelig og charmerende by.

Når man ankommer om aftenen vil vi gerne gøre opmærksom på, at det sidste tog fra Palermo mod Cefalu går 21.15. Vi havde forgæves prøvet at undersøge hjemmefra, hvornår det sidste tog gik bl.a i "Lonely Planet" og via nettet. Vi nåede dog lige det sidste tog...

Vi boede i lejlighed "Bordonaro B". Vi havde selv medbragt sengetøj mm hjemmefra, da vi ville spare de penge, men da vi kom var der allerede redt flot op. Vi kunne selvfølgelig have trukket alt sengetøj af og puttet vores eget på, men det var for fristende...så vi betalte! Er det normalt, at der bliver redt op selvom man ikke har bestilt det?

Lejligheden var ren og så mere hyggelig ud end billederne vi havde set.

Vi havde en dejlig uge på Sicilien og kommer gerne igen.

In-Italia's kommentar

Et godt råd til alle vores kunder der ønsker at benytte tog som transportmiddel i Italien: På hjemmesiden www.trenitalia.com er det muligt at tjekke alle togforbindelser og togtider i hele Italien. Siden findes også på engelsk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 11 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Signe fra Kastrup boede på Appartamenti Bordonaro i Cefalù fra d. 17. til d. 24. september 2005.

Cefalu var alletiders, helt klart en oplevelse værd, med fantastiske omgivelser, strand og dejlige venlige mennesker.Stranden og vandet var supert, og selve byen er hyggelig og lille, med fantastisk mad og charme. Helt klart en af de smukkeste byer og omgivelser på Sicilien.

Og dette er til dig Claus, Jeg tror i skal ændre jeres beskrivelse på nettet, med hensyn til jeres lejligheder og hav udsigt, for jeg må ærlig indrømme at jeg blev skuffet og havde forventet hav udsigt, specielt efter at havde snakket med dig, og læst i min Voucher at der skulle være hav udsigt. Hav udsigten var der, men kun hvis ´jeg gik ud på min bitte, lille altan, kiggede til venstre, og havde gode øjne til at få øje på vandet nede forenden af gaden. Det er ikke hvad jeg regner for havudsigt. Henvendte mig til kontoret og de kunne desværre godt se problemet, men havde dog desværre ikke noget andet at tilbyde mig.Vi blev enige om at det ville være en god ide, hvis i ændrede jeres beskrivelser på nettet, så folk ikke bliver skuffet en anden gang. Nu snakker jeg flydende Italiensk, og de var utrolige venlige på "kontoret", så jeg havde en fantastisk ferie alligevel, men var skuffet over den lovet havudsigt, som ikke var der.
Men det bliver nok ikke sidste gang jeg benytter mig af In-Italia, bare i holder hvad i lover, tak for nu, mvh Signe

In-Italia's kommentar

Godt at høre at du kunne lide omgivelserne og byen. Det er naturligvis beklageligt at høre at havudsigten skuffede. Jeg kan sagtens følge dig, men det er alligevel et definitionsspørgsmål (selvom jeg ved det måske lyder helt åndssvag i dine ører). Havudsigten var der, men ikke som forventet. Jeg vil korrigere teksten med det samme og skrive at havet ligger for enden af vejen og at der ikke er direkte havudsigt. Ud af alle de bookinger vi har haft på Bordonaro i år har vi ikke hørt noget om havudsigten tidligere. Jeg skriver blot dette for at underbygge min pointe om definitioner. Ud fra din beskrivelse af dine forventninger forstår jeg udmærket skuffelsen og hvis jeg i denne forbindelse ikke har været i stand til at formidle situationen korrekt så påtager jeg mig ansvaret. Vi skal forsøge at gøre det bedre hvis du ønsker at rejse med os en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map