Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Appartamenti Bordonaro

Via Bordonaro Lejlighed B Lejlighed A
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er tale om to lejligheder som ligger i samme bygning (på 1. og 3. sal) i det karakteristiske historiske centrum i Cefalù.

100 m til strand

Bygningen ligger under 100 meter fra stranden og 200 meter fra Piazza Duomo. Lejlighederne er således et godt udgangspunkt for et besøg i denne spændende og flotte by.

Læs mere om Appartamenti Bordonaro

Lejligheder med balkon

Lejlighederne har aircondition, fjernsyn, balkon eller terrasse (som har havudsigt fra siden). Gaden som bygningen ligger ud til er en gågade, så der er kun tale om begrænset trafik.

Lejlighederne på Appartamenti Bordonaro

Toværelseslejlighed A med 4/6 sovepladser (1. etage med havudsigt fra siden)

er en pæn lejlighed som ligger på første sal med lille balkon (havudsigt fra siden), opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, badeværelse med brus, et stort værelse uden dør med køjeseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse (med tagvindue) med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed B med 4 sovepladser (3. etage med havudsigt fra siden)

er også en pæn lejlighed som ligger på tredje sal med lille balkon (havudsigt fra siden), opholdsstue med køkkenområde og to sovepladser, badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map