Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et stemningsfyldt centrum

Den gamle fæstning og den normanniske domkirke i byen er med til at skabe byens profil og atmosfære. Torvet foran domkirken er udsmykket med palmer og traditionelle caféer, hvor byens besøgende nyder forfriskninger og synet af den imponerende domkirke opført af den normanniske konge Roger den anden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Stort udvalg af restauranter og indkøbsmuligheder

Langs byens hovedstrøg ligger adskillige butikker hvor turisterne kan købe områdets keramikprodukter og andre specialiteter. I de senere år er der skudt et væld af interessante vinforretninger op i gademiljøet. "La Corte dei Golosi" er et meget interessant enoteca som ligger på Piazza Duomo. Her findes et meget flot udvalg af fremragende vin, primært fra Sicilien, men også fra resten af Italien. Desuden er der mulighed for at indtage en række specialiteter på stedet.

Læs mere om Cefalù

Der findes også adskillige gode små restauranter i byen med fiskeretter og pastaretter som specialitet. Selvom man kan spise et udmærket måltid langs strandpromenaden, kan man med fordel bevæge sig lidt længere ind i byen ad de små hyggelige gader for at finde restauranter og pizzeriaer, hvor der i højere grad bliver værnet om de sicilianske traditioner.

Transport og udflugter

Der er togstation i nærheden af domkirken og centrum med forbindelse til Palermo og Messina. Cefalù er også et rigtigt godt udgangspunkt for besøg i Madonnie bjergene som ligger bag byen. I bil kan man besøge naturreservatet Lo Zingaro på Siciliens smukke spids.

Se Cefalù oppefra

Et hvert besøg i Cefalù bør inkludere en tur op på den berømte klippe La Rocca, som tegner Cefalùs profil. Klippen er 270 meter høj og turen kræver et godt helbred, og at man stiger op før det bliver for varmt. På toppen af klippen ligger Dianas tempel, som menes at være konstrueret omkring 400 år før Kristi fødsel. Fra toppen af klippen har man et fint udsyn over Cefalù og havet.

Skjul teksten
 
 
search map