Villa i Cava d'Aliga på Sicilien

Villetta Thanawadee

 
Villetta Thanawadee er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villetta Thanawadee er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cava d'Aliga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villetta Thanawadee er uden tvivl et af de steder på In-Italias program, hvis navn får en til at rynke på øjenbrynene. Thanawadee - hvilket mærkværdigt navn! Det er faktisk husets stolte ejer, der har opkaldt det efter sin kønne datter. Desuden er huset tegnet af den kendte finske designer Alvar Aalto!

Aldrig nogen sinde er vi stødt på et så herligt hus med så få sovepladser, og med så god plads og en forholdsvis stor pool (1.3 - 2.5 m. dyb). Samtidig er der kun 200 meter til en fantastisk sandstrand, hvis bølger man kan høre fra terassen.

Læs mere om Villetta Thanawadee

Atmosfæren ved villaen og området bidrager til den skønne stemning, som får en til at føle, at man befinder sig betydeligt længere sydpå end Europa. Faktum er, at man her i den sydlige del af Sicilien er længere sydpå end det nordlige Afrika. Dette bekræftes af de vældige palmer og andre eksotiske beplantninger rundt omkring i haven.

Treværelseshus med 4/5 sovepladser:
- Huset er fordelt på èt plan på ca. 200 m², mens den store have er noget større med sine næsten 1000 m². Ved entréen findes en skøn veranda med bord og stole og som vender ud mod poolen. Man kommer ind i et velindrettet opholdsrum med thekøkken og sofaafdeling (en sovesofa), spiseplads og TV. Endvidere findes der et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med enkeltseng, badeværelse, samt et enormt seperat køkken med alle muligheder for at lave et ordentligt festmåltid. Fra køkkenet har man desuden adgang til en overdækket altan med bord, samt til et ekstra rum med toilet. I den store have findes en parkeringsplads til bilen, et depot samt et åbent lysthus - og ikke at forglemme, den skønne pool som er bygget med sten fra barokbyen Scicli !

Skjul teksten
 
 
search map