Anmeldelser af Terrazze Cirasa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazze Cirasa

Læs personlige anmeldelser af Terrazze Cirasa som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazze Cirasa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henning og kone fra Beder boede på Terrazze Cirasa i Cava d'Aliga fra d. 11. til d. 17. maj 2012.

Det var virkelig en vellykket tur - og ferielejligheden var helt perfekt. Rent, pænt, veludstyret og forholdsvist nyt det hele. Eneste anke ang. lejligheden var, at der ikke var vand i hanerne, da vi ankom. Men det blev ordnet af bureauet i løbet af et par timer, da der havde været en VVS-mand oppe at kravle på taget. Det ødelagde nu ikke ferien overhovedet, for alle var vældig hjælpsomme og imødekommende.
Vi er ikke til sol og strand, men mere til udflugter i området i den lejede bil, og det var der rige muligheder for. Scicli, Ragusa Ibla, Modica, Noto og Siracusa med spændende barokbygninger og nogle af dem med middelalderlige smalle og stejle gader. Når vi kom tilbage til lejligheden kunne vi så slappe af på den dejlige terrasse med havudsigt - under markisen eller i solen efter behag.
Sicilien kan virkelig anbefales. Hvis man lander i Trapani, som vi gjorde, skal man sætte god tid af til at køre langs kysten til Cava D'Aliga. Det er knap så hurtigt som på motorvejen over Palermo, men betydelig mere interessant.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Agostina

Sampieri, Sicilien

Casa in Pietra

Sampieri, Sicilien

Terrazza Gravillea

Sampieri, Sicilien

Anbefalinger til dig

La Casa delle Zie

Sampieri, Sicilien

Villa Agostina

Sampieri, Sicilien

Casa in Pietra

Sampieri, Sicilien

Populært på Sicilien

search map