Feriebolig i Cava d'Aliga på Sicilien

Terrazze Cirasa

 
Terrazze Cirasa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazze Cirasa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cava d'Aliga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazze Cirasa ligger i rolige omgivelser i byens øverste del. Du har kun ca. 300 meter til nærmeste indkøbsmuligheder og 800 meter til stranden. Husets første og anden sal udlejes til turister men er indrettet og udstyret som helårsbolig med god plads til alle.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal med terrasse):
- Lejligheden består af indgang, rummelig opholdsstue med udgang til terrasse, køkken med ovn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Fra terrassen, hvor der er bord og stole, er der ingen havudsigt. Lejligheden råder desuden over aircondition, loftventilator, pejs, vaskemaskine, satellitfjernsyn og DVD-afspiller.

Læs mere om Terrazze Cirasa

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (2. sal med terrasse):
- Lejligheden består af indgang, rummelig opholdsstue med udgang til terrasse med havudsigt, køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighedens terrasse er møbleret med havebord og -stole og lejligheden råder desuden over aircondition, loftventilator, pejs, vaskemaskine, fjernsyn og DVD-afspiller.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazze Cirasa

Læs personlige anmeldelser af Terrazze Cirasa som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazze Cirasa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Terrazze Cirasa 1. sal lejlighed

Stor lejlighed, der er endda et ekstra toilet/badeværelse med adgang fra terrassen, dette fremgik ikke af beskrivelsen.
Super oplevelse, god service fra jeres lokale agent.
Meget stille og rolig by med rigtig Siciliansk charme, fantisk strand og vand 10 min. gang.
Masser at se i omegnen, (ikke mindst Montalbano) og fine indkøbsmuligheder.
Elendige veje i området, masser af huller.....
Tak for en god oplevelse!!

Læs mere

Henning og kone fra Beder boede på Terrazze Cirasa i Cava d'Aliga fra d. 11. til d. 17. maj 2012.

Det var virkelig en vellykket tur - og ferielejligheden var helt perfekt. Rent, pænt, veludstyret og forholdsvist nyt det hele. Eneste anke ang. lejligheden var, at der ikke var vand i hanerne, da vi ankom. Men det blev ordnet af bureauet i løbet af et par timer, da der havde været en VVS-mand oppe at kravle på taget. Det ødelagde nu ikke ferien overhovedet, for alle var vældig hjælpsomme og imødekommende.
Vi er ikke til sol og strand, men mere til udflugter i området i den lejede bil, og det var der rige muligheder for. Scicli, Ragusa Ibla, Modica, Noto og Siracusa med spændende barokbygninger og nogle af dem med middelalderlige smalle og stejle gader. Når vi kom tilbage til lejligheden kunne vi så slappe af på den dejlige terrasse med havudsigt - under markisen eller i solen efter behag.
Sicilien kan virkelig anbefales. Hvis man lander i Trapani, som vi gjorde, skal man sætte god tid af til at køre langs kysten til Cava D'Aliga. Det er knap så hurtigt som på motorvejen over Palermo, men betydelig mere interessant.

Læs mere
 
search map