Anmeldelser af San Demetrio B&B

 
San Demetrio B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
San Demetrio B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Catania og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af San Demetrio B&B

Læs personlige anmeldelser af San Demetrio B&B som ligger i Catania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af San Demetrio B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Orla og rejsefælle fra Taastrup boede på San Demetrio B&B i Catania fra d. 27. august til d. 10. september 2011.

Vi ankom til hotellet efter en (fandt vi senere ud af) urimelig lang taxatur, hvor vi blev budt velkommen af en særdeles rar receptionist med ikke-eksisterende engelskkundskaber, og da vores italiensk er næsten lige så ikke-eksisterende, var det en relativ langsommelig indcheckningsproces. Af de fire ansatte kunne de to engelsk i tilstrækkelig grad og en kunne perfekt tysk og alle var søde, rare og meget hjælpsomme.
Hotellet ligger perfekt i centrum med masser af shoppingmuligheder og mange restauranter og rimelig gå-afstand til stranden. Hotellet er pænt og rent. Morgenmaden er italiensk, dvs. mangelfuld set med danske øjne, men det er ikke overraskende. Der var balkon i forbindelse med værelset, men da den var uden parasol eller baldakin, var den ret ubrugelig i dagtimerne, da solen (heldigvis) skinnede fra en skyfri himmel alle 14 dage og temperaturen konstant var mellem 32 og 36 grader i den skygge, som vi ikke havde.
Hvis vi bevæger os lidt uden for hotellet er der nogle ting, som man kan undre sig over, og som man skal være forberedt på. Først og fremmest skal man ikke regne med, at der tales andre sprog end italiensk, og dette gælder også de unge som iflg. receptionisten alle har fået mindst 3 års engelskundervisning i skolen. Toppen var dog da vi henvendte os til turistinformationen for at få en buskøreplan. Der kunne man heller ikke engelsk, og der findes ingen køreplan!! Busserne kører præcis når de kører og hverken før eller senere.......men på trods af dette lykkedes det dog at komme en tur til Syracusa - det kan anbefales - og tilbage igen. Det sidste med lidt held, da næstesidste bus var aflyst og den sidste bus kørte 15 minutter før det tidspunkt vi var blevet lovet.
Jeg håber ikke at det lyder for negativt, for det er faktisk et sted, vi godt kunne finde på at besøge igen.

In-Italia's kommentar

Desværre er der stadig dele af støvlelandet, hvor det engelske sprog halter lidt bagud. Nogen vil betragte det som et irritationsmoment, mens andre betragte det som en del af charmen. Hvis man vil sikre sig gode engelsk kundskaber, blandt personalet i Italien, skal man vælge minimum 4-stjernet hoteller.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Elena og barn fra Vedbæk boede på San Demetrio Hotel i Catania fra d. 25. til d. 26. juli 2010.

Turen var rigtig dejlig!

Vi bookede kun Catania hotellet igennem jer, men fandt ellers to dejlige overnatningssteder, jeg meget varmt kan anbefale.
Hotellet i Catania havde praktisk beliggenhed for os. De to unge mennesker er meget søde, morgenmaden er dog lidt sølle…

Tak for hjælpen, jeg brugte jeres guidelines til min tur og er glad jeg hold mig væk fra Palermo, til fordel for de smukke barok- byer i sydøst.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Ida og Julie fra Østerbro boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 16. til d. 19. juli 2010, og på B&B Morelli 49 i Napoli fra d. 19. til d. 21. juli 2010, på Palazzo Vingius i Minori fra d. 21. til d. 23. juli 2010, på Residence Santa Barbara i Cefalù fra d. 24. til d. 30. juli 2010 og på San Demetrio Hotel i Catania fra d. 30. til d. 31. juli 2010.

I nat kom vi hjem fra vores drømmerejse i Italien. Vi vil blot sige tusind tak for super god service og for at I har fundet de helt perfekte steder til os! I har lige ramt plet! Vi blev forelsket i alle de steder, vi rejste; Rom, Napoli, Amalfikysten, Sicilien - alle steder med hver deres charme.

Vi havde en fantastisk rejse og vi har mødt så mange dejlige mennesker. Vi har allerede anbefalet jer til andre og vil bestemt bruge jer igen på vores næste rejse til Italien. Det var fantastiske steder, vi boede - lige os - meget autentisk! Vi savner det allerede!!!

Har I tips til de næstkommende? Brug ikke mere end 2 dage i Napoli. Byen i sig selv er ikke noget særligt, men et fint sted at overnatte, hvis man gerne vil bruge en dag i Pompei og på Capri, som vi gjorde. Alle vores overnatningssteder er klart anbefalesesværdige!! Vær opmærksom på at syditalienerene og sicilienerne snakker meget begrænset engelsk eller slet intet. Tegnesprog og minipalør har for os været en stor hjælp :-)
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? smukt, autentisk og FANTASTISK mennesker!!! Hvornår kan vi flytte derned???

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Erik og rejsefælle fra Frederiksberg C boede på San Demetrio Hotel i Catania fra d. 1. til d. 2. september 2007.

Vi havde på vores 3 ugers rundtur i lejet bil valgt at starte og slutte på hotel San Demetrio i Catania. "San Demetrio" har en perfekt beliggenhed i hjertet af Catania og udgangspunkt for opdagelser selv med temperaturer på omkring 40 grader celcius. Vi var meget tilfredse med hotellet, hvis personale var utroligt venlige og imødekommende. Desværre er hotellets elevator p.t. ude af drift, hvilket er lidt problematisk, når man skal slæbe 40 kg bagage op på 2. etage. Catania er absolut værd at besøge. Smukke barokbygninger og kirker og et imponerende skue med Etna foran byen mod nord. Har man mulighed, som vi fik, så skal man unde sig at besøge Teatro Massimo Bellini, hvor vi var så heldige at få en guided rundtur. Spejlsalen er helt fantastisk, men det er også resten af teatret, hvor der er plads til 2.000 tilskuere. Også borgen var spændende at se, ligesom historien om, at den oprindeligt lå meget højt over byen, men i dag er i niveau med resten af byen grundet lavamasserne, der oversvømmede byen omkring 1600-tallet. Fiskemarkedet bag domkirkepladsen må simpelthen være et must. Husk, at det foregår om formiddagen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karin og rejsefælle fra Vedbæk boede på San Demetrio Hotel i Catania fra d. 9. til d. 11. september 2007.

Hotellet i Catania får topkarakter for central beliggenhed, 5 minutter fra centrum på gåben. Bundkarakter for en temmelig ustyrlig trafikstøj stort set døgnet rundt. Det holder først op kl. 3 om natten og begynder igen kl. 6 om morgenen. Catania by er væsentlig mere charmerende end Palermo og trods alt knap så støjende og langt fra så presset. Catania bærer præg af ikke at være en turistby (ligesom Palermo), idet udbuddet af restauranter og cafeer er begrænset, men byen er absolut et ophold værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Stian og hans rejsefælle fra FREDERIKSBERG boede på San Demetrio Hotel i Catania fra d. 14. til d. 15. september 2007. Derefter boede de i Sampieri.

Vi bodde på La Casa delle Zie i Sampieri, som er en hyggelig og sjarmerende liten by, som står i fin kontrast til overbefolkede charterdestinasjoner. Byen ligger rett ved en lang sandstrand, og reiser du i midten av september har man stort sett stranden for seg selv (mens temperaturen fremdeles er meget god!).

Sampieri i seg selv har ikke så mye å by på utenom strand & vann, og ønsker man påfyll av enten mat eller kultur anbefales Ragusa - eller nærmere bestemt Ragusa Ibla. Dette er en utrolig (med tykk skrift) hyggelig by med en masse gode restauranter og hyggelige små gater. Turen fra Sampieri tar ca. 45 - 50 minutter og er absolutt verd et besøk!

Husk lommeparlør. Stort sett INGEN på Sicilien taler engelsk. Det er absolutt en fordel å leie bil, og til tross for inkonsekvent skilting på italienske veier går det fint å finne frem (det skal dog sies at i Catania lever trafikken sitt eget liv, og her skal man bare glemme hva man har lært og følge trafikken...).

Alt i alt; Sampieri anbefales på det sterkeste for den som vil slappe godt av og nyte sol & sommer.

Det anbefales forresten å besøke Alcantara-grottene nord for Catania. Her kan du bade i smeltevann fra Etna, og landskapet er meget pent.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels og hans familie fra Frb.c boede på San Demetrio Hotel i Catania fra d. 2. til d. 3. oktober 2006.

Vi havde en rigtig god tur til Sicilien.
Vi boede fint en nat på San Demetrio, flinke mennesker, vi havde bestilt garage til 80kr. de var godt givet ud, da vi fik lov til at lade bilen stå mens vi så på Catania (tror ikke det er så nemt at finde parkeringsplads, deres kørsel skal man også lige vende sig til, generelt på Sicilien)
Vi fik set det vi synes vi skulle se, bl.a fiske og grøntmarkedet, som var spændende, var i parken (har glemt navnet, men står i bogen "Turen går til Sicilien") med udsigten til Etna.
I Noto boede vi på Villa Ambra Bed&Breakfast et hyggeligt og stille og roligt sted, med en dejlig terasse, hvor vi fik serveret morgenmaden, gik en til Noto (vi synes nu der var mere end 10 minutter at gå, nærmere 20min.)men pyt nu med det, for vi fik så rigeligt med god mad at vi ikke tog skade af at gå. Noto er en smuk og overskuelig by især om aftenen med lys på ser alt det barokke fantastisk ud, en by der er værd at besøge. Kørte også ture i bag landet bl.a anbefalet af ejeren af Bed&Breakfast desværre kørte vi forkert, da vi på det tidspunkt ikke havde fået købt et ordentligt kort, så vi endte ved stranden, hvor vi spiste og badede.

Resten af vores 14 dages ferie fandt vi selv steder at overnatte bl.a fandt vi i Favara et dejligt sted på Bed&Breakfast der er kun et i byen rigtig søde mennesker, flotte store værelser indrettet smagfuldt i japansk stil, stor terasse på taget, morgenmaden var rigtig god og blev indtaget ved et sort lakbord med smagfuld opdækning 60 eur. for 2pers....byen var ikke noget særligt men det tog ikke så lang tid at køre til templerne, som også er en stor oplevelse.Byen ligger ikke så langt væk fra Agriento hvor det ellers var vores plan at finde et sted at overnatte, der virkede det mere hektisk og uover- skueligt, så hvis man er til lidt mere roligt kan det varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mette og mand fra Nyborg boede på San Demetrio Hotel i Catania fra d. 6. til d. 7. september 2006.

Grunden til at vi valgte Catania som udgangspunkt for vores rejse på Sicilien og De Lipariske Øer frem for Palermo var simpelthen af praktiske grunde. Vi havde ingen særlige forventninger til Catania på forhånd (det skulle bare være et overnatningssted) - derfor blev vi positivt overraskede over mødet med denne store og smukke by med de mange gamle og smukke palæer og med en "hovedgade" fyldt med flotte forretninger...... Samtidig var byen fuld af lokalt liv, med skoler, universitet, kæmpe fiskemarked etc. Vi benyttede de offentlige transportmidler (bus og tog) og oplevede kun positive menesker. Catania virkede som en "rig" by med menneskeligt overskud....... Turisterne "forsvandt" i det hektiske bybillede.

Det lille familiestyrede hotel var fint. Vi skulle lige finde ud af, at indgangen til hotellet, som ligger i et flot palæ, foregår igennem en gård med en vagtmand (som ikke havde noget at lave). Hotellet deler opgang med et ministerium..... Elevatoren var lille og af meget gammel herkomst . Men vi kom sikkert op og ned (når det var med vores oppakning m.m. i to
tempi.....) Sød betjening. Morgenmaden blev indtaget på vores lille altan. Der er ikke noget fællesrum.

Det var hyggeligt at starte og slutte det samme sted. Efter rundtur på Sicilien og De Lipariske Øer i tre uger (6.-27. sept.) vendte vi tilbage til San Demetrio Hotel i Catania og havde tid til at udforske byen, inden turen gik hjem til Danmark igen.... Vi kørte tværs over Sicilien med tog fra Cefalú - Termini Emerese- Caltanisetta - Catania. Det var en spændende oplevelse. Øde natur, flokke af får, ingen huse, små "trinbrætter" af stationer.......

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og familie fra Bel Air i USA boede på San Demetrio Hotel i Catania fra d. 7. til d. 8. juli 2006.

- Godt hotel til prisen, store værelser, central beliggenhed og til
trods for at du befinder dig midt i byen, rimeligt stille. Morgenmad
bliver serveret på værelset. Lige udenfor hotellet er der en gågade
med flere indkøbsmuligheder. Et godt udgangspunkt for seværdighederne
omkring Catania.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Kjeld og Nina fra København boede på San Demetrio Hotel i Catania i starten og i slutningen af deres Siciliens besøg, som gik fra d. 16. til d. 17. marts 2005. De meddelte efter turen:

Vi tilbragte ugen før påske på Sicilien, og påsken faldt tidligt i 2005: vi var på øen fra 16. – 24. marts. Alligevel var vejret fantastisk: som en god majdag i Danmark, hele ugen med høj sol: korte ærmer om dagen, køligt om aftenen = ideelt til sightseeing….
Vi startede og sluttede i Catania, på hotel Demetrio, hvor vi har boet før: et godt byhotel, centralt beliggende – og Catania er en dejlig barokby med masser at se også fra antikken. Et tip: lad være med at tage taxa til byen – det er alt for dyrt = vild overpris. Og lufthavnsbussen kører næsten lige til døren.
Det er absolut en god idé at bruge en del timer på byen, hvor der er en dejlig stemning og flot arkitektur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map