Hotel i Catania

San Demetrio B&B

 
San Demetrio B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
San Demetrio B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Catania og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

San Demetrio B&B ligger ca. 5 minutters gang fra havnen og det gamle fiskemarked i den ene retning, og lige så tæt på den eksotiske A Fera o' Luni i den modsatte retning og ca. 1,5 km fra hovedbanegården.

Den perfekte beliggenhed i storbyen

Det gamle palæ, hvor denne lille bed and breakfast befinder sig, ligger langs shoppingsgaden Via Etnea, der bevæger sig fra vandet mod den næsten 4.000 meter høje vulkan. Udover de mange shoppingsmuligheder byder kvarteret også på mange spisesteder og caféer. Catanias seværdigheder ligger lge rundt om hjørnet, og det er en fornøjelse af at spadsere langs Via Crociferi hen Porta Uzeda og fiskemarkedet, tilbage mod domkirken og Catanias symbol (en elefant der bærer en obelisk på ryggen) og så gennem Piazza dell'Università tilbage til San Demetrio B&B. Fortsætter man i den anden retning af Via Etnea, kommer man ud til Bellinis Have, og så kan man dreje mod de smalle gader omkring Piazza Carlo Alberto, hvor der holdes markedet hver dag. Vi anbefaler, at man ikke har bil når man bor her, da man nemt og billigt kan komme til lufthavnen (busbillet koster lige omkring 1 euro), men der er mulighed også for at parkere bilen i palæets gård mod bestilling og betaling - hvad angår parkeringens sikkerhed kan vi nævne at der er politistation i gården.

Læs mere om San Demetrio B&B

Varm stemning

Brigida bestyrer San Demetrio. Hendes rødder er hollandske, men hendes blod er nu godt blandet op med det lokale sicilianske. Hun tager imod gæsterne og sørger for den daglige drift. Morgenmaden serveres kun på værelset efter aftale med hende, som den meste italienske hotelmorgenmad er den ikke mindeværdig. Går man ned på gaden - Catania er kendt for god "gademad" - kan man gadehjørnerne og på caférne købe meget mere spændende og lokaltypiske måltider fra morgen til sent om aftenen.

Værelserne

Værelserne ligger alle på anden etage, og der er højt op til loftet. Der er kun 6 værelser, som alle udstyret er med eget badeværelse / toilet, aircondition, wi-fi internetadgang og fjernsyn. Tre af værelserne har balkon ud mod Via Etnea. På disse værelser er der mulighed for at være tre og i det ene fire gæster. De tre andre værelser har ikke balkon, er mindre og kan kun rumme to personer, det endda i en lille dobbeltseng som kun er 120 cm bred.

Skjul teksten
 
 
search map