Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pakkerejser til Catania med rejsegaranti

Catania er Siciliens næststørste by, med en formidabel beliggenhed på kysten og i "skyggen" af den enorme vulkan Etna. Hos In-Italia er det nu blevet muligt at booke din rejse til Catania helt fra Danmark, inklusive flybillet, feriebolig og lejebil, som står klar til dig i lufthavnen. Alt sammen omfattet af den danske rejsegaranti, så du får både nettets bedste priser - og den bedste sikkerhed for at få en god rejse til Catania.

Kort over Catania på Sicilien

Klik på kortet herunder og få et overblik over området omkring Catania. Se afstanden til Siciliens lufthavne og find et hotel, feriehus eller ferielejlighed, som passer til jer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Flyv til Catania fra Hamborg, Billund, København eller Aalborg

Med In-Italias søgemaskine kan du finde flybilletter fra lufthavnene i København/Kastrup, Billund, Aalborg og Hamburg, enten direkte eller med en enkelt mellemlanding. Lufthavnen i Catania ligger i de sydlige forstæder, og du er dermed tæt på bykernen, allerede når du lander. Rejser til Catania er derfor meget afslappede, fordi du slipper for en lang transfer efter ankomsten. Vi anbefaler dog, at man lejer en bil som en del af rejsen, så man har friheden til at bevæge sig rundt i det skønne, Sicilianske landskab.

Andre destinationer når du rejser til Catania

Catania er det perfekte udgangspunkt for at besøge andre byer og seværdigheder på Sicilien. Når du rejser til Catania har du nemlig motorvej i 3 retninger, hhv. op og ned ad kysten, og så tværs over øen i retning af hovedstaden Palermo (ca. 2,5 timer i bil). Herunder kan du se en række af de meste spændende og populære destinationer i nærheden af Catania:

Og billeje inkluderet i pakkerejsen

Når du har valgt din feriebolig og flybilletter til Catania, får du mulighed for at booke en lejebil direkte i lufthavnen. Vores søgemaskine sammenligner priser på lejebiler fra alle biludlejningsfirmaer, så du er sikker på altid at få den billigste bil. Booker du bilen hos os, er den samtidig omfattet af rejsegaranti, da den bliver en del af en pakkerejse.

Mere information til din rejse til Catania

Catania, beliggende ved foden af vulkanen Etna på den østlige del af øen, er den næststørste by på den dejlige ferieø Sicilien. Byen er hovedstad i provinsen Catania og har 306.464 indbyggere - og mere end en million indbyggere i det bymæssige opland - hvilket gør den til én af de syv største byer i Italien. Byen blev grundlagt allerede i det ottende århundrede f.kr., og havde sit højdepunkt i det fjortende århundrede og et stykke ind i renæssance-perioden, hvor den var ét af Italiens kulturelle, politiske og kunstneriske centre. I dag er den - sammen med hovedstaden Palermo - ét af Siciliens to store økonomiske og kulturelle centre og har blandt andet Italiens tredjestørste lufthavn.

Byen er både velsignet og bebyrdet med sine nære beliggenhed i forhold til vulkanen Etna. Vulkanens aske har bidraget til at gøre jorden omkring byen frugtbar, hvilket blandt andet har kommet områdets vindyrkere, frugtavlere og landmænd til gode, men samtidig har voldsomme vulkanudbrud gennem historien flere gange ødelagt store dele af byen. For tilrejsende, der ankommer i fly til Catanias lufthavn, er det en fantastisk oplevelse som noget af det første at se den imponerende vulkan - der er Europas højeste aktive vulkan - fra luften.

Blandt byens største seværdigheder er byens barokke by-centrum, der er erklæret verdensarv af Unesco. Her kan du blandt andet opleve byens smukke katedral, som er bygget i perioden 1078-1093 på ordre fra den normanniske konge Roger den Første af Sicilien, hvis forfædre havde nordiske rødder. 

Andre seværdigheder, der kan anbefales, er byens græsk-romerske teater fra det andet århundrede, beliggende bag ved Sankt Frans af Assisi-kirken; Palazzo degli Elefanti (Elefant-paladset), der blev bygget i 1696 og som i dag rummer byens rådhus; Castello Ursino, der er et velholdt slot, bygget i det trettende århundrede til den kongelige familie, og som i dag er et offentligt museum; og Teatro Massimo Bellini, der er tilegnet byens mest kendte komponist, opera-komponisten Vincenzo Bellini, der blev døbt “Catanias Svane” på grund af hans værkers lange, melodiske strukturer. Her opsættes der jævnligt operaer, ikke mindst Bellinis kendte værk "Norma”.

>> Få mere information til en ferie i Catania her

 
search map