Hotel i Catania

Nuovo Hotel Sangiuliano

 
Nuovo Hotel Sangiuliano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Nuovo Hotel Sangiuliano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Catania og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Catania har meget at byde på

Catania er måske ikke den by, der står øverst på din ønskeliste, når du overvejer et ”city break” i en europæisk storby, og måske heller ikke, hvis du er på rundrejse på Sicilien. Det kan vi ikke fortænke dig i, men vi synes alligevel, at du skal overveje muligheden, for Catania har meget at byde på. Der er mange interessante seværdigheder, og i den historiske bydel er der en rigtig hyggelig atmosfære med mange restauranter, caféer og butikker. Her er et par af de ting du måske vil finde interessant at besøge: domkirkepladsen rummer nogle meget fine eksempler på arkitektur i barok stil, og så er der naturligvis selve domkirken, som absolut er et besøg værd. Catania har også et fint romersk teater, hvis historie går helt tilbage til den 2. århundrede før Kristus.

Fisk i lange baner

Tæt på domkirken finder du byens måske største attraktion, nemlig fiskemarkedet. Det er det næststørste fiskemarked på hele Sicilien, og er beskrevet i talrige artikler i bl.a. danske dag- og ugeblade, så det må du ikke gå glip af. Den bedste måde at opleve det livlige marked på er, ved at tage en spadseretur rundt mellem de mange boder. Duften af fisk blandes på bedste sicilianske vis med de livlige tilråb fra de fiskere, som skal have solgt deres varer. Det er helt sikkert her, du finder det kvalitativt bedste men også mest eksotiske udvalg af fisk, og du kommer hjem med en oplevelse for livet.

Læs mere om Nuovo Hotel Sangiuliano

Nuovo Hotel Sangiuliano ligger blot 600 meter fra domkirken, så det er svært at finde et mere centralt beliggende hotel, og i gåafstand finder du også Catanias shoppinggade nr. 1 Via Etnea. Hvis du har lyst til at udforske byen på cykel, kan du forhøre dig om mulighederne i receptionen.

Måske mere B&B end hotel

Nuovo Hotel Sangiuliano er nok i virkeligheden en stor Bed & Breakfast end et egentligt hotel. Atmosfæren er intim og stedet er ikke særlig stort. Du skal ikke forvente et luksus-hotel, men service og komfort er i orden. Din dag starter med italiensk morgenmad og et fornuftigt udvalg af kager men også lidt mere skandinaviske produkter samt frisk frugt. Hvis du har lyst til friskbrygget kaffe, vil personalet hellere end gerne hjælpe med det. Personalet giver også gerne gode råd, hvis du er i tvivl om, hvor du skal spise frokost og middag, for der er mange gode muligheder i området. Hvis du kommer i bil, er det muligt at parkere gratis ikke langt fra hotellet. Der er gratis wi-fi på hotellet, dog bedst i de offentlige områder. Der er en lille lounge med TV, hvor du kan slappe af og nyde en forfriskning.

Komfortable og rummelige værelser

Hotellet har kun 7 værelser, som alle er indrettet i en forholdsvis tidsløs stil. Alle værelser har aircondition, satellit TV, dvd afspiller, wi-fi, en lille balkon og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map