Hotel i Catania

Katané Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Catania er på én og samme tid en af Siciliens mest seværdige og mest oversete byer. Hvor øens anden store by, Palermo, præges af sendrægtighed i både livets rytme og i sproget, tales og handles der hurtigt i Catania er det helt anderledes: her tales der hurtigt og der handles hurtigere. På gademarkederne, i butikkerne, på gaderne om natten og på restauranterne finder vi byens helt specielle rytme, og det travle handelsliv kombineres med dyb selvbevidsthed.

Bo en kort gåtur fra byens seværdigheder

På Katané Palace bor du yderst centralt i byen og dog ikke ud til de mest trafikerede gader. Du bor her midtvejs mellem togstationen (900 meter) med dens faldefærdige kvarter og det elegante centrum, hvis bygninger i sort lavasten med hvide barokke mønstre i sten danner et unikt gadebillede.

Catania og vulkanen Etna

Vulkan Etna præger landskabet omkring Catania, og mange steder i byen har man flot udsigt til dens ofte rygende og ildspyende top. Du kan sagtens få arrangeret en udflugt op til vulkanen gennem hotellet, der vil hjælpe med at booke din plads hos nogle af de guider, der jævnligt kører udflugter derop, så så længe vulkanen går i udbrud og dens tunge lava langsomt glider ned af skråningerne som en glødende slange.

Her er det værd at spise!

Restauranten på Katané Palace har været i madguiderne, siden dengang kokken Carmelo Chiaramonte genoplivede den traditionelle sicilianske madkunst. Hans højere hånd fra dengang styrer i dag køkkenet og har fulgt - og fornyet - i mesterens spor. Atmosfæren er på samme tid elegant og afslappet, og der er mulighed for at få maden serveret i hotellets indre gård. Vil du ikke spise på hotellet, har du valget mellem mange nærliggende spisesteder, hvor du både finder det simple, folkelige køkkens gademad cibo di strada og mere raffinerede restauranter af forskellige art.

Højt serviceniveau

Hotellet er indrettet i klassisk stil, hvilket passer fint med bygningen og kvarteret. Der er døgnreception, hall, fjernsynsstue, bar og endda mødelokaler - så det er ikke ualmindeligt, at der holdes mindre forretningsmøder på hotellet. Ankommer du i bil, kan du frit benytte hotellets garage.

Værelser der er et 4-stjernet hotel værdige

Hovedparten af værelserne vender ud mod den indre gård. Der findes nogle med balkon, der dog vender mod gaden - vi har selv sovet i dem uden at være blevet generet af støjen fra trafikken om natten. Værelserne er udstyret med wi-fi, minibar, aircondition, værdiboks, sat-tv og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Alle værelser er røgfri. Morgenmaden er rig og velassorteret - i hvert fald meget bedre end på de fleste italienske hoteller, med buffet og frisk frugt, der for det meste stammer fra den frodige slette uden for byen.
Du kan blive på dit værelse noget længere end normalt, da check-out her først skal ske senest kl. 12.00.


Læs om værelserne på Katané Palace

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Katané Palace

Læs personlige anmeldelser af Katané Palace som ligger i Catania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Katané Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Nice place

Læs mere
 
search map