Anmeldelser af Hotel Stesicorea
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Catania - sol og sommer i oktober

Vi, familien Jørgensen, mor, far og datter 19 år, er netop vendt tilbage efter en forrygende uge i Catania, hvor vi boede på hotel Stesicoro. Hotellet er perfekt. Det ligger midt i centrum og med kort afstand til både busstation og banegård. Hotellets personale er meget venlige og hjælpsomme. Og godt nok er der ikke meget plads til at spise morgenmad, men man kan få to kopper cappuccino, hvis man spørg pænt!

Anbefaling til kommende gæster

Af anbefalinger har vi følgende:
Acitrezza. Bus 534 fra piazza Borsellino(busplan på AMT.ct.it - søg på nummer). Fine lille lokal badestrand. Da vejret var så fint, brugte vi en del tid der.
Fud Bottega i via Santa filmene 35. Sjovt koncept. Navnene på deres retter er oversat fra engelsk sådan lidt som det lyder! Gå selv på opdagelse - deres mad er fantastisk og lad dig ikke slå ud af at de har "burger" på menuen. Det også en butik med lokale specialiteter.
Razmataz i via Montesano, lige rundt om hjørnet fra hotellet. Den blev for os til "den lokale". De har kun mad til frokost altså ca frem til kl 16 og herefter kun kaffe og drinks. Som nogle tyskere fik at vide kl 16.30 en dag "chicken is closed". De er ikke så gode til engelsk, men har noget fantastisk mad og håndskrevet spisekort på væggen. Det er unge mennesker, som har den og de er rigtig rare.
Circumetnea - togtur rundt om Etna. Fin tur, men måske lidt lang (vi var hele vejen rundt og med regionaltog tilbage til Catania fra Giarre) Randazzo so er skiftestation er ikke specielt interessant uden for sæsonen. Stå evt at i en anden by f.eks. Bronte og tag toget tilbage til Catania (togtider på Circumetnea.it)

Hotel Stesicorea
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Stesicorea
Tresengsværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Stesicorea
 

Lignende boliger

Katané Palace

Catania, Sicilien

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Hotel Artemis

Cefalù, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map