Anmeldelser af Hotel Stesicorea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Stesicorea

Læs personlige anmeldelser af Hotel Stesicorea som ligger i Catania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Stesicorea. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Stesicorea

Rent og nydeligt hotel med fin central placering hvis man skal spadsere i bykernen.Venlig og kompetent betjening.

Hotel Stesicorea
Rent og pænt

Lidt slidt visse steder
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Stesicorea
Dobbeltværelse

Morgenmad med begrænset udvalg
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hotel Stesicorea, Catania

Fint og hyggeligt lille hotel beliggende et kvarters gang fra stationen. Meget søde og hjælpsomme unge mennesker. Pænt værelse.

Hotel Stesicorea
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Stesicorea
Dobbeltværelse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Catania - sol og sommer i oktober

Vi, familien Jørgensen, mor, far og datter 19 år, er netop vendt tilbage efter en forrygende uge i Catania, hvor vi boede på hotel Stesicoro. Hotellet er perfekt. Det ligger midt i centrum og med kort afstand til både busstation og banegård. Hotellets personale er meget venlige og hjælpsomme. Og godt nok er der ikke meget plads til at spise morgenmad, men man kan få to kopper cappuccino, hvis man spørg pænt!

Anbefaling til kommende gæster

Af anbefalinger har vi følgende:
Acitrezza. Bus 534 fra piazza Borsellino(busplan på AMT.ct.it - søg på nummer). Fine lille lokal badestrand. Da vejret var så fint, brugte vi en del tid der.
Fud Bottega i via Santa filmene 35. Sjovt koncept. Navnene på deres retter er oversat fra engelsk sådan lidt som det lyder! Gå selv på opdagelse - deres mad er fantastisk og lad dig ikke slå ud af at de har "burger" på menuen. Det også en butik med lokale specialiteter.
Razmataz i via Montesano, lige rundt om hjørnet fra hotellet. Den blev for os til "den lokale". De har kun mad til frokost altså ca frem til kl 16 og herefter kun kaffe og drinks. Som nogle tyskere fik at vide kl 16.30 en dag "chicken is closed". De er ikke så gode til engelsk, men har noget fantastisk mad og håndskrevet spisekort på væggen. Det er unge mennesker, som har den og de er rigtig rare.
Circumetnea - togtur rundt om Etna. Fin tur, men måske lidt lang (vi var hele vejen rundt og med regionaltog tilbage til Catania fra Giarre) Randazzo so er skiftestation er ikke specielt interessant uden for sæsonen. Stå evt at i en anden by f.eks. Bronte og tag toget tilbage til Catania (togtider på Circumetnea.it)

Hotel Stesicorea
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Stesicorea
Tresengsværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Martin og rejsefælle fra boede på Hotel Stesicorea i Catania fra d. 8. til d. 9. oktober 2011.

det var absolut fint og et dejligt beliggende hotel, men ikke for folk der søger fred og ro. Hvad parkering angår tog det os ca. 1 time at finde en plads, hvilket vist er ret normalt dér, men det ligger nærmest på Rådhuspladsen, hvis oversættes til danske termer. Kan man leve med det er det perfekt;-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Katané Palace

Catania, Sicilien

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Hotel Artemis

Cefalù, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map