Hotel i Catania

Hotel Stesicorea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Stesicorea ligger på Piazza Stesicoro i det livlige centrum af Siciliens mest travle storby. Herfra er der kun få skridt til den smukke Via Etnea og til kvarterets gademarked, der afholdes hver dag på nær om søndagen. På en kort tur på 10 minutter kommer man til Piazza Duomo. I de nærliggende gader finder du adskillige spisesteder. Den gode beliggenhed har dog den ulempe, at omgivelserne er næsten aldrig stille, bl.a. en rigtig god en lige rundt om hjørnet (Trattoria del Cavaliere, lukket om onsdagen).

Tag gerne morgenmaden ind på værelset

Ved hotellet er det desuden muligt at benytte de offentlige parkeringspladser eller parkeringshuset på Via Cosentino. Hotellets 24-timers reception befinder sig på 2. sal og der er ingen elevator fra gadeniveau. Værelserne ligger enten på 2. eller 3. sal og vender ud til Piazza Stesicoro eller mod den indre (kedelige) gård. Ved receptionen serveres der morgenmad og vi må sige at pladsen her er ret trang, men man har mulighed for at tage en bakke med morgenmad ind på eget værelse. Der findes endvidere bar og internet point.

Læs mere om Hotel Stesicorea

Værelser indrettet i klassisk stil

Hotellets værelser er rummelige og indrettet i klassisk stil. De råder alle over aircondition, internetopkobling, telefon, fjernsyn, minibar og badeværelse med toilet og bruser. De fleste har en smal altan, hvor der dog ikke er mulighed for at sidde ude.

Læs om værelserne på Hotel Stesicorea

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map