Catania, Sicilien A Fera o' Luni

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Leder du i stedet efter en ny kjole eller et par sko til samlingen derhjemme, ja, så er det også muligt. Markedet er opdelt i flere områder – afhængigt af varekategori, og bevæger du dig ind i gangene med grønt, fisk, kød og ost, tales der til alle sanser. Sælgerne råber deres tilbud ud over stadepladserne, alt imens de stænker vand på grøntsagerne, så de kan se endnu friskere ud.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

I afdelingen for kød og fjerkræ kan du blive tilskuer til slagtning af levende dyr, for derefter at se eksempelvis hønsene hænge i bundter med alt i behold undtagen liv og fjer. I fiskeafdelingen sejler gulvet i fiskeblod og vand, så det er om at træde varsomt i de bare sandalfødder!

Følg skiltene mod centrum og den berømte katedral, og spørg eventuelt om vej til Piazza Stesicoro. Markedet befinder sig bag denne piazza (plads).

 
search map