Hotel i Castiglione di Sicilia på Sicilien

Villa Paneferrara

 
Villa Paneferrara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Paneferrara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglione di Sicilia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Flot stenhus beliggende i det lille bysamfund Verzella - mellem Castiglione di Sicilia og Mojo Alcantara - hvor man kan forvente fred og ro. Den eneste butik der er i byen er en lille kiosk, hvor man kan købe sig en is eller croissanter til morgenmad. Alt andet indkøb kan ellers foretages i Castiglione di Sicilia (ca. 7 km) eller Francavilla di Sicilia (ca. 9 km).

Fra huset er der kun 2 km til Etna Naturpark, men vulkanens spor og farver præger også området omkring huset og selve huset, som er bygget med mørke lavasten. Ved huset er der parkeringsplads og have. Der er ikke svømmebassin, men det er alligevel et dejligt hus, især hvis man har planer om at bestige Etna, besøge de flotte byer rundt om vulkanen eller gå i vandet ved det nærliggende Gole dell'Alcantara (ca. 11 km). Det er endda muligt at nå frem til Taormina, som kun befinder sig 28 km herfra.

Læs mere om Villa Paneferrara

Hus med 6 sovepladser:
- Huset er fordelt på flere niveauer, og derfor er der ofte interne trappetrin mellem de forskellige værelser. Huset består af spisestue, køkken med almindelig ovn og antik ovn bygget af lavasten, et soveværelse med dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet og bruser, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles) samt endnu et badeværelse med toilet og bruser. Husets soveværelser råder alle over aircondition, varmeanlæg, værdiboks og satellitfjernsyn.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Agriturismo Casale Romano

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map