Feriebolig i Castiglione di Sicilia på Sicilien

Tenuta Madonnina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tenuta Madonnina er en typisk siciliansk vingård med mange hundrede år på bagen, som ligger i Alcantara-dalen blot 30 km fra Taormina. Stedet blev for år tilbage opkøbt af en hollandsk familie, som siden har omdannet det til et dejligt moderne feriested med blot 8 lejligheder. Med årene er familien blevet sicilianere med stort S, og husets frue Carla, styrer det hele med fast hånd og typisk siciliansk humor, når den er bedst.

Historiens vingesus lever videre

Det gamle hovedhus, som på disse kanter kaldes ”palmento” rummede oprindeligt selve vinproduktionen samt vinkælderen. Denne bygning var den første som familien renoverede, og det er gjort med nænsom hånd, så man har bevaret så meget af det oprindelige som muligt. I dag rummer huset stedets reception, en restaurant, hvor der et par gange om ugen (fra april - november) arrangeres en typisk siciliansk middag, men også madlavningskurser for min. 6 personer og vinsmagning, for der ligger stadig 42 vintønder i kælderen. Det er nok også her på terrassen du kommer til at indtage det første glas vin på din ferie, eller måske en god italiensk espresso.

Læs mere om Tenuta Madonnina

Der er gode udflugtsmuligheder i området

I sommersæsonen kan du vælge at nyde tilværelsen på en solseng ved den dejlige swimmingpool, men området indbyder også til mange forskellige typer af udflugter. Bl.a. bor du som nævnt i Alcantara-dalen, som næsten er et must at besøge, når du er på disse kanter. Taormina med det græsk-romerske teater ligger blot ca. 30 km herfra, og så må du naturligvis også en tur op på vulkanen Etna. Har du lyst til at udforske området på cykel, kan du henvende dig i receptionen. Der er en begrænset indkøbsservice på stedet, men vi anbefaler alligevel at have bil, så du let kan handle ind i de nærmeste byer Castiglione di Sicilia og Randazzo. Du kan bestille en morgenmadskurv til min. 4 personer, som bl.a. indeholder smør, pålæg, ost, marmelade, yoghurt, æg, mælk, appelsinjuice samt kaffe og te, ligesom det er muligt at bestille friskt brød.

Lejligheder i to etager

Lejlighederne ligger i fire separate bygninger som blev opført i 2007, og som efterfølgende er blevet renoveret i 2015, så de i dag fremstår i tip top stand, med hovedvægt på moderne italiensk design og med islæt af varme farver som grøn, rød og orange.

Lejlighed m. 1 soveværelse og terrasse Lejlighederne Piccola, består af 4 lejligheder til 2/4 personer på ca. 60 m2, hvoraf de 3 er i to etager, mens den sidste er i ét plan og ligger i stueetagen. De har fået navne efter de produkter, som dyrkes i området, bl.a. oliven, pære, blomme og appelsin – dog på italiensk forstås. I stueetagen er der et soveværelse med 2 enkeltsenge og terrasse samt badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der et opholdsrum med en dobbelt sovesofa, køkkenniche m. komfur, ovn og opvaskemaskine samt overdækket terrasse. Lejligheden som er i ét plan og ligger i stueetagen har kun én terrasse.

Lejlighed m. 2 soveværelser og terrasse Lejlighederne Grande består af 2 lejligheder til 4/6 personer og er i to etager og på ca. 90 m2. De har også navne efter de produkter, som dyrkes i området, og hedder Figo og Albicocca - altså figen og abrikos. I stueetagen er der et soveværelse med 2 enkeltsenge og terrasse, et soveværelse med 2 enkeltsenge samt badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der et opholdsrum med dobbelt sovesofa, køkkenhjørne med komfur, ovn og opvaskemaskine samt overdækket terrasse.

Lejlighederne på Tenuta Madonnina

Lejlighed m. 1 soveværelse og terrasse

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map