Anmeldelser af Il Picchio Golf Resort

 
Il Picchio Golf Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Picchio Golf Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglione di Sicilia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Picchio Golf Resort

Læs personlige anmeldelser af Il Picchio Golf Resort som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Picchio Golf Resort. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Christina og rejsefælle boede på Il Picchio Golf Resort i Castiglione di Sicilia fra d. 21. til d. 27. oktober 2007.

Samlet set var det en dejlig tur. Dog var der et par ting som vi har lært lidt af:

Hotellet ligger oppe på Etna og temperaturen faldt 10 grader de 16 km som der var der op - det medførte at der kun var omkring 9-10grader varmt på hotellet - og det var lige i underkanten. Selve hotellet var dejligt og værterne søde og rare. Vi ankom til hotellet omkring kl. 20.30 og der stod de klar med mad og hjælp. Omgivelserne omkring hotellet er flotte, men en bil er en nødvendighed, hvis man skal handle lidt, da byerne op af Etna er små.

Vi kørte meget rundt på øen og det er et fantastisk sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Steen og hustru fra Hvidovre boede på Il Picchio Golf Resort i Castiglione di Sicilia fra d. 20. til d. 21. september 2005.

Det har været nogle gode steder vi har været booket ind på. Noto havde vi nogle dejlige dage, et rigtigt hyggeligt sted, en dejlig by hvor at man godt kan få nogle dage til at gå,der er en meget flot kløft der hedder CAVAGRANDE der ligger mellem NOTO og AVOLA, som man bestemt må besøge, men det er en anstrengende tur, men besøget værd.
Vingården i MARSALA ja den ligger jo et godt stykke uden for MARSALA, var meget flot, men svær at finde, dårligt skiltning.På grund af afstanden til spisestederne som ligger inde i byen, blev vi enige om at 2 dage ville have passet os bedre, da det blev for meget kørsel, når man havde været på tur om dagen og så skulle køre ret langt om aftenen for at få noget at spise.
BORGO SAN GREGORIO lå et meget hyggeligt sted, vi nød at komme frem til stranden hvor at vi besluttede at slappe af i de dage vi skulle være der, var en tur inde i CAPO D'ORLANDO, meget hyggelig by.
Så gik den sidste overnatning til CASTIGLIONE di Sicilia, en meget smuk tur gennem bjergene til ETNA, der var så flot, et dejligt hotel.
Hvis vi skal sige noget om turen, ville vi anbefale at have lidt flere overnatninger, mindre dage end vi har haft,så er strækningerne mellem hotellerne ikke så lange, og man kan så se nogle af de større byer på ved at have en overnatning der. Man bliver hurtig stresset og træt af at køre for langt, DA DE KØRER SINDSYGT, undskyld men det gør de. Så tak for en god tilrettelægning af vores tur, vi er kommet hjem med nogle gode oplevelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og familie fra Viborg boede på Il Picchio Golf Resort i Castiglione di Sicilia fra d. 28. til d. 30. juni 2005.

Fint nyt hotel med flinke personer (familieforetagende) - dejlig Pool. Vi var der af to gange hver gang 2 nætter, og vi var de eneste på hotellet. Tæt på Etna og i dejlige omgivelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map