Agriturismo i Castiglione di Sicilia på Sicilien

Il Picchio Golf Resort

 
Il Picchio Golf Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Picchio Golf Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglione di Sicilia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Picchio er et skønt hotel der ligger i cirka 600 meters højde på Etnas nordlige side i den lille by Rovitello som ligger mellem de to interessante byer Randazzo og Piedimonte Etneo.

Hotellet er et godt udgangspunkt for dem, der ønsker at opleve byerne omkring Etna samt den majestætiske vulkan med al dens skønhed. Men samtidig bør det understreges at man kun er 25 km fra Taormina og 45 km fra den interessante by Catania.

Læs mere om Il Picchio Golf Resort

Selve hotellet ligger i et smukt område med vinmarker og typisk flora fra området. Blandt hotellets fælles faciliteter finder man en god restaurant der serverer lokale retter og som byder på et fint udvalg af vine fra især Sicilien. Betjeningen er i øvrigt ganske god.

Derudover byder hotellet på en flot pool, tennisbane, bocciabane samt golfbane (1 km), som man betaler for at benytte. Green Fee koster 60 € på hverdage og 70 € lørdag/søndag (2008). Der findes desuden en overvåget parkeringsplads som stilles til rådighed for hotellets gæster.

Hotellet er nydeligt, pænt og ordentligt. Der findes i alt 23 værelser hvoraf 14 er ikke-ryger værelser. Alle værelser er pæne og indrettet med gode møbler og råder desuden over minibar, telefon og internetopkobling og satellit-tv. Værelserne på kvisten, som har tagvinduer og derfor ingen udsigt, er noget billigere

Skjul teksten
 
 
search map