Hotel i Castiglione di Sicilia på Sicilien

Hotel Federico II

 
Hotel Federico II er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Federico II er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglione di Sicilia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med Etna i baghaven

Den autentiske by er en landsby, som er bygget op toppen af en bakke og med et charmerende historisk centrum. Den er omgivet af smuk natur og ligger ganske tæt på Alcantara-kløften. Castigliones historie går helt tilbage til grækerne i 403 BC. De byggede en borg for at beskytte og forsvare deres kolonier. Senere erobrede romerne stedet, og langt senere, i det 12. århundrede, faldt byen i hænderne på Federico II, Siciliens konge.

Federico II var konge på Sicilien

Hotel Federico II er indrettet i en bygning fra det 14. århundrede, midt i det historiske centrum af Castiglione di Sicilia. Byen er ganske lille, og har kun nogle få restauranter, bar’er og småbutikker. Hotellet og Castiglione er en god base for nogle få dages ophold. Du kan let udforske vulkanen Etna, byen Taormina og vandre i Alcantara-kløften eller de øvrige naturområder i nærheden. Hvis du ikke ynder at vandre, kan receptionen evt. være behjælpelig med at leje cykler.

Læs mere om Hotel Federico II

Cucina Siciliana

Højdepunktet på Hotel Federico II er restauranten Sine Tempore, hvor du kan nyde det ægte sicilianske køkken. Du finder den i underetagen, hvor de to rum udstråler en varm og behagelig atmosfære. Restauranten er åben både til frokost og middag, og det er muligt at smage de bedste eksempler på både det traditionelle og det regionale køkken. Og glem ikke at smage de gode vine som er dyrket på Etan.
Morgenmaden serveres som buffet i italiensk landstil og er primært baseret på kager. Hvis du har lyst til en forfriskning eller en let snack, kan du tage den med fra baren til den udendørs terrasse og nyde det stille kig over bjergene. Gratis wi-fi er tilgængeligt på hele hotellet.

Enkle men komfortable værelser

Hotel Federico II er et lille hotel med kun 9 konfortable værelser. Alle værelser er indrettet i lokal stil med aircondition, mini-køleskab, TV med internationale kanaler, telefon, værdiboks samt badeværelse med toilet og bruser. To værelser kan benyttes af handicappede.

Værelserne på Hotel Federico II

Skjul teksten
 
 
search map