Anmeldelser af Hotel Villa Sonia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Sonia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Sonia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Sonia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Susanne og rejsefælle fra Albertslund boede på Hotel Villa Sonia i Castelmola fra d. 21. april til d. 1. maj 2011.

Vi havde absolut en dejlig tur til Sicilien – det var kun vejret, der drillede! Personalet på Villa Sonia var noget af det mest venlige og imødekommende – det kan vist ikke forlanges meget bedre
Da vi på afrejsedagen skulle op kl. 04 om morgenen for at nå flyet i Catania, fik vi serveret morgenmad på værelset præcis kl. 04, og vores bil, var som lovet, kørt frem foran hotellet, så vi lige kunne hoppe ud i den og køre afsted til lufthavnen. Det eneste negative var en lidt kedelig lugt, som kom ude fra badeværelset på vores værelse, den forsvandt, og kom lidt igen. Vi klagede dog aldrig over det. Vi vil lige bemærke det, hvis der skulle være andre gæster, der har været ude for det samme.
I har jo også været utrolige serviceminded på jeres mails- ros til jer - og godt med tippet om Wind Jet, som vi ikke kendte i forvejen!!! Det er ikke sidste gang, at vi benytter os af jeres ekspertise, og vi skal fortælle om jer til venner og bekendte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map