Hotel i Castelmola på Sicilien

Hotel Villa Sonia

Classic-værelse
 
Hotel Villa Sonia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Sonia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelmola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I højderne over Taormina, ved indgangen til den smukke by Castelmola, hvorfra man nyder en mageløs udsigt over landskabet, ligger Hotel Villa Sonia. Her finder du flere private kroge og hjørner, hvor man har mulighed for at læse en god bog eller koble af i de afslappende omgivelser. Stemningen er varm og gæstfri.

Ønsker man et romantisk og afslappende ophold i grønne omgivelser nær Taormina, men stadig væk fra folkemasserne, er dette hotel et udmærket valg. Udsigten herfra strækker sig over vulkanen Etna samt over havet, og hotellet er omgivet af en stor frodig have med middelhavsvegetation, blomstrende træer og vinstokke.

Læs mere om Hotel Villa Sonia

Solnedgangen er smuk og nydes bedst fra hotellets egen restaurant "Royal Park", der er elegant og romatisk indrettet, og som også har en dejlig terrasse. Morgenmadsbuffeten serveres i restauranten eller på gæsternes værelse. Om sommeren arrangeres der ved poolen aftener med smagsprøver fra grillen.

Hotellet byder på en række faciliteter så som en lækker pool med jacuzzi-afdeling og terrasse med panoramisk udsigt, sauna og lille fitness rum. Gæsterne her kan også benytte sig af TV-loungen, Internet Point og WI-FI på hele hotellet samt parkering og garage. Tæt på hotellet løber en lille vej, der når til den lille middelalderby Castelmola med sine små torve og gyder, naturskønne pladser, shopping samt vinbarer og hyggelige madsteder. Ønsker man et større udvalg, kan man fortsætte ad vejen ned til Taormina.

Hotellet rummer i alt 44 værelser (18 classic, 16 superior, 8 Deluxe og 2 suiter) som alle er pænt indrettede. Værelserne er lyse og rummelige og udstyrede med al nødvendig komfort.

Classic-værelser:
- Disse værelser har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Indretningen er rustik og holdt i varme farver med smedejernsbeslag og terracotta. Værelserne vender mod gaden eller haven og er udstyrede med satellit-TV, telefon, minibar, værdiboks, opkobling til internettet, badeværelse med toilet, bruser, slåbrokker og føntørrer.
Classic-værelser med udsigt mod Etna:
- Disse værelser har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Indretningen er rustik og holdt i varme farver med smedejernsbeslag og terracotta. Værelserne har fransk balkon med udsigt mod vulkanen Etna og er udstyrede med satellit-TV, telefon, minibar, værdiboks, opkobling til internettet, badeværelse med toilet, bruser, slåbrokker og føntørrer.
Superior-værelser med udsigt mod Etna:
- Disse værelser har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Indretningen er rustik og holdt i varme farver med smedejernsbeslag og terracotta. Værelserne har terrasse eller balkon med udsigt mod vulkanen Etna og er udstyrede med satellit-TV, telefon, minibar, værdiboks, opkobling til internettet, badeværelse med toilet, bruser, slåbrokker og føntørrer.
Deluxe-værelseer med udsigt mod Etna:
- Disse værelser har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Indretningen er rustik og holdt i varme farver med smedejernsbeslag og terracotta. Værelserne har terrasse eller balkon med udsigt mod vulkanen Etna og er udstyrede med satellit-TV, telefon, minibar, værdiboks, opkobling til internettet, badeværelse med toilet, bruser med vandmassage, slåbrokker og føntørrer.

Skjul teksten
 
 
search map