Hotel i Castelmola på Sicilien

Hotel Villa Sonia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oven over Taormina, ved indgangen til den smukke by Castelmola, hvorfra man nyder en fantastisk udsigt over landskabet, ligger Hotel Villa Sonia. Her finder du flere private kroge og hjørner, hvor du har mulighed for at læse en god bog eller nyde dine rejsefællers selskab i en rolig og afslappende atmosfære. Stemningen er varm og gæstfri og perfekt til en romantisk og afslappende ferie. Velkommen til Sicilien og Hotel Villa Sonia.

Ønsker du et afslappende ferieophold på Sicilien, tæt på Etna og havet, er Hotel Villa Sonia et godt alternativ. Hotellet er omgivet af en stor, frodig park med smukke planter, blomstrende træer og vinstokke. Solnedgangen er vidunderlig og ses bedst fra hotellets egen restaurant, Royal Park, hvor du kan slå dig ned på den skønne panoramaterrasse og nyde udsigten og en god middag. Restauranten er elegant og romantisk indrettet, og det er også her, der serveres morgenmadsbuffet. Om sommeren arrangeres der prøvesmagninger ved poolen, som ofte består af delikatesser fra grillen.

Læs mere om Hotel Villa Sonia

Udover den indbydende restaurant, har Hotel Villa Sonia en række faciliteter, som lægger op til et fantastisk ferieophold. Nyd det smukt placerede poolområde med pool og jacuzzi, hvor du kan slappe af og nyde udsigten. Her er også en sauna, et lille Fitness og solterrasse med udsigt til Etna. Vil du opleve nærområdet, kan du benytte den lille vej ind til middelalderbyen Castelmola, hvor du finder små, hyggelige torve og stræder. Slå dig ned på en udeservering, besøg butikkerne og nyd livet omkring dig. Før du tager hjem til hotellet, kan du nyde en aperitif på en vinbar eller blive på en af restauranterne. Du finder endnu mere liv og aktiviteter i Taormina, som har et spændende centrum og er et rigtigt ferieparadis.

Hotel Villa Sonia tilbyder i alt 44 værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i lyse farver og med klassiske møbler. Værelserne har moderne faciliteter, som gratis Wi-Fi, minibar, fladskærms-TV og aircondition. De private badeværelser har bruser/badekar, badekåber, badetøfler og hårtørrer.

Godt at vide om Hotel Villa Sonia

Vi anbefaler stærkt, at du har adgang til bil for at komme til og fra hotellet. Der er parkering ved hotellet (eventuelt mod en afgift). Wi-Fi er gratis og tilgængeligt i alle rum.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map