Anmeldelser af Villa Patrizia
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dejlig lejlighed med fantastisk udsigt.

Vi boede i den største af de tre lejligheder hvor vi med 2 voksne og 2 børn havde masser af plads. Lejligheden er ok udstyret med hvad man har brug for, dog mangler der er traditionel kaffemaskine. Bemærk at der er vaskemaskine i denne lejlighed (info til In-Italia) - i de to andre lejligheder skal man benytte fælles vaskemaskine i kælder, men altså ikke i den store lejlighed. Dejlig lille og hyggelig pool som er ca. 1,30 meter dyb over det hele. Poolen blev i øvrigt renset 2 gange i løbet af de 10 dage vi var der. Super søde og hjælpsomme værter og ikke mindst pigen på kontoret (Monica) som var meget hjælpsom. Lejligheden ligger et sted med en MEGET stejl opstigning, så en bil er et must vil vi mene.
Der er meget støj i området fra hunde der gøer og fra scootere der larmer ret højt. Mange hvepse om dagen og myg om aftenen bør man nok forholde sig til også.

Alt i alt vil vi sige at lejligheden bare er i orden og at det nok mest er udefrakommende ting (som kan være svære at gøre noget ved) det trækker lidt ned

Castellammare del Golfo som feriedestination

Byen er lidt kedelig i sig selv, men med rigtig gode strande. En god by hvis man er til ren strandferie. Madoplevelserne var ikke noget at skrive hjem om. Kør til Erice og Segesta - det var et par gode ture. En tur til Scorpello stranden (er trods at man ligger som sild i en tønde) en god tur, da der er meget flot med klipper og klart vand.
BEMÆRK: De kører som sindssyge på Sicilien.

Villa Patrizia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Patrizia
Fireværelseslejlighed Bouganvillea med 6+1 sovepladser (1. sal med terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Villa Patrizia
 

Lignende boliger

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Residence Cala Azzurra

San Vito Lo Capo, Sicilien

Residence Magarà

Cefalù, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map