Anmeldelser af Villa Patrizia
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Meget god sted

Villa Patrizia ligger i udkanten af Castellamare del Golfo, med en flot udsigt over byen og havet. Huset er egenligt tre separate lejligheder som deler fælles pool. Perfekt sted for flere familier som rejer sammen, siden der er mulighed for at et sted for sig selv engang imellem. Den største lejlighed er meget stor, med store bade- og soveværelser. Den mellemste lejlighed er noget mindre, og et af soveværelserne er meget småt. Den mindste, annekset i haven, er egenligt bare en lille hytte der har soveværelse og køkken i et rim. Der er også et lille soveværelse udover det, men det er meget småt. Husejeren bor i en del af komplekset. Har var meget serviceminded og hjælpsom når vi spurgte, ellers holdte han sig bare i baggrunden. Vi anbefaler at leje en bil hvis i skal bo her, eller kan det blive tungt at slæbe indkøbsposer og andre ting op ad bakken.

Castellammare del Golfo som feriedestination

Flot, lille by med charmerende gader, hyggeligt cafeer, osv. Virker til at være meget autentisk, og uden store turisthoteller. Vi anbefaler en biltur til Erice, og en bådtur til Zingharo-reservatet . Der er nogen helt fantastiske steder at både. Byen Scopellp, som ligger 15 min væk i bil, er meget chamerende og fin. De varme kilder i Termale Segestane er interessante. Kør til venstre lige før selve badeanlægget, og nedover en snoet vej. Der finder du kilderne. Autentisk og meget brugt af lokalbefolkningen.

Ellers er Palermo inden for rækkevidde, ca. 50 min i bil. Byen er lidt besværlig og uoverskuelig at køre i, og med dårlig parkering. Vi kørte derfor derind en søndag. Der var trafikken meget roligere, og det gik fint med at parkere. Nogen steder var lukket, men turist køkkenerne var åbne. Forum Palermo er det største indkøbscenter, hvis det er shopping man er på udkig efter.

Villa Patrizia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Patrizia
Alle tre lejligheder med 12+2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 8 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Villa Patrizia
 

Lignende boliger

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Residence Cala Azzurra

San Vito Lo Capo, Sicilien

Residence Magarà

Cefalù, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map