Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Villa Patrizia

Terrassen til lejligheden Bouganville Spisekøkken i lejligheden Bouganville Stue i lejligheden Bouganville Terrassen til lejligheden Edera Soveværelse i lejligheden Edera Hytten Melograno Hytten Melograno
 
Villa Patrizia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Patrizia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Patrizia ligger i Castellammare del Golfo højeste del omgivet af en grøn have med et lille, men dejligt forfriskende svømmebassin. I haven finder du grill og parkeringsplads.

Placering over Castellammares centrum

Der er ca. 1,5 km fra Villa Patrizia til Castellammares stemningsfulde centrum med dens gode spisesteder og caféer. Skal du til stranden, så skal du være parat til at gå - eller køre - 2,5 km for at nå den nærmeste sandstrand. Mange flere maleriske strande findes ved Scopello (5 km), som er indgangen til Lo Zingaro naturreservatet.

Læs mere om Villa Patrizia

Ejerne ved hånden

Ejerne bor i stueetagen af denne villa og står gerne til rådighed - de taler godt engelsk - for anbefalinger og råd om udflugter og spisesteder. Ud over ejerenes egen bolig huser villaen tre ferieboliger udstyrede med aircondition i soverummene og privat udendørs terrasse.

Lejlighederne på Villa Patrizia

Etværelseslejlighed Melograno med 2 sovepladser (stueetage med dækket terrasse)

er ca. 35 m² med udgang til egen terrasse. Det består af alrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, aircondition og lille badeværelse med toilet og bruser. Fra verandaen er der udsigt over havet i det fjerne.

Treværelseslejlighed Edera med 4 + 1 sovepladser (stueetage med overdækket terrasse)

er ca. 45 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne med fjernsyn og aircondition, soveværelse med dobbeltseng, lille værelse (uden vindue) med køjeseng, badeværelse med toilet og bruser samt veranda med bord og stole. Det er muligt at tilføje en ekstra soveplads.

Fireværelseslejlighed Bouganvillea med 6+1 sovepladser (1. sal med terrasse)

er ca. 160 m² med aircondition, og du har indgang til lejligheden ad en udendørs trappe, som fører op til 1. sal. Her finder du en rummelig og lys opholdsstue med køkkenhjørne med udgang til terrasse med udsigt over haven og det blå hav i det fjerne, soveværelse med dobbeltseng samt privat badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med køjeseng og endnu et badeværelse med toilet og karbad. Det er muligt at tilføje en ekstra soveplads ind.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Patrizia

Læs personlige anmeldelser af Villa Patrizia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Patrizia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra Villa Patrizia

Dejligt sted, hjælpsomme mennesker

Villa Patrizia var helt som lovet i både beskrivelse og billeder. Den støste lejlighed var rigtig god og med aircondition i alle rum. Den mellemste lejlighed var lidt mere skrabet, men helt ok til prisen. Poolen var ren og fin og med både skygge og sol på poolkanten. Både ejeren og receptionisten var utrolig hjælpsomme og overbærende. Udsigten var også skøn og restauranter og stranden i byen var gode. Eneste minus var den meget stejle indkørsel og dårlige forhold på fortovene, hvilket gjorde det besværligt at gå ned i byen -især med barnevogn.

Læs mere

Dejlig lejlighed med fantastisk udsigt.

Vi boede i den største af de tre lejligheder hvor vi med 2 voksne og 2 børn havde masser af plads. Lejligheden er ok udstyret med hvad man har brug for, dog mangler der er traditionel kaffemaskine. Bemærk at der er vaskemaskine i denne lejlighed (info til In-Italia) - i de to andre lejligheder skal man benytte fælles vaskemaskine i kælder, men altså ikke i den store lejlighed. Dejlig lille og hyggelig pool som er ca. 1,30 meter dyb over det hele. Poolen blev i øvrigt renset 2 gange i løbet af de 10 dage vi var der. Super søde og hjælpsomme værter og ikke mindst pigen på kontoret (Monica) som var meget hjælpsom. Lejligheden ligger et sted med en MEGET stejl opstigning, så en bil er et must vil vi mene.
Der er meget støj i området fra hunde der gøer og fra scootere der larmer ret højt. Mange hvepse om dagen og myg om aftenen bør man nok forholde sig til også.

Alt i alt vil vi sige at lejligheden bare er i orden og at det nok mest er udefrakommende ting (som kan være svære at gøre noget ved) det trækker lidt ned

Læs mere

Varm på mere end en måde

Gik den første uge i september med hele familien, tolv mennesker, hvoraf seks børn, de yngste fire og de ældste tretten. Alle var tilfredse med opholdet, børnene elskede poolen. Et vidunderligt værtpar, der på forskellige måder viste deres bekymring over os og sørgede for, at vi alle følte os godt tilpas med opholdet. Ligeledes var en sekretær ved navn Monnika, der var sød og imødekommende. Vi kunne ikke have levet bedre, tak fra klanen Almbacke.

Læs mere

Dejligt sted

Vi havde en dejlig uge, det hele levede op til jeres beskrivelse. Det ser lidt uoverskuelig ud at gå ned i byen, men når man først tager sig sammen, så er det ikke så slemt endda, man kan jo holde lidt pit stop undervejs. Er man til fisk og lækre små retter, så er der en sprit ny restaurant lige i nærheden, bare ned af Bakken ved supermarkedet og baren, så kommer der et skilt, kan desværre ikke huske navnet, men her er lækkert, godt nok ikke typisk italiensk men maden er super, vi spiste mange små retter fo ca 30 euro for 2 personer det var frokosten, så aftensmaden var mest lidt. Her kan man roligt tage på ferie, de er søde og venlige??

Læs mere

Meget god sted

Villa Patrizia ligger i udkanten af Castellamare del Golfo, med en flot udsigt over byen og havet. Huset er egenligt tre separate lejligheder som deler fælles pool. Perfekt sted for flere familier som rejer sammen, siden der er mulighed for at et sted for sig selv engang imellem. Den største lejlighed er meget stor, med store bade- og soveværelser. Den mellemste lejlighed er noget mindre, og et af soveværelserne er meget småt. Den mindste, annekset i haven, er egenligt bare en lille hytte der har soveværelse og køkken i et rim. Der er også et lille soveværelse udover det, men det er meget småt. Husejeren bor i en del af komplekset. Har var meget serviceminded og hjælpsom når vi spurgte, ellers holdte han sig bare i baggrunden. Vi anbefaler at leje en bil hvis i skal bo her, eller kan det blive tungt at slæbe indkøbsposer og andre ting op ad bakken.

Læs mere

Fantastisk ferie!

Meget flotte lejligheder, veludstyrede og rene! Værtsparret boede også i huset, det var meget flot! Det føltes meget velkendt. En pool med en fantastisk udsigt over byen og havet. Vi kunne helt sikkert rejse til Villa Patrizia igen! Vi lejede biler, så vi tog udflugter til badebyer, andre byer og endda en vingård! Vi mødte kun hjælpsomme og hyggelige mennesker. Hvad vi savnede var nogle oplysninger om aktiviteter i selve Castellammare del Golfo angående f.eks. Markeder osv.

Læs mere
 
search map