Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Villa Patrizia

Terrassen til lejligheden Bouganville Spisekøkken i lejligheden Bouganville Stue i lejligheden Bouganville Terrassen til lejligheden Edera Soveværelse i lejligheden Edera Hytten Melograno Hytten Melograno
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Patrizia ligger i Castellammare del Golfo højeste del omgivet af en grøn have med et lille, men dejligt forfriskende svømmebassin. I haven finder du grill og parkeringsplads.

Placering over Castellammares centrum

Der er ca. 1,5 km fra Villa Patrizia til Castellammares stemningsfulde centrum med dens gode spisesteder og caféer. Skal du til stranden, så skal du være parat til at gå - eller køre - 2,5 km for at nå den nærmeste sandstrand. Mange flere maleriske strande findes ved Scopello (5 km), som er indgangen til Lo Zingaro naturreservatet.

Læs mere om Villa Patrizia

Ejerne ved hånden

Ejerne bor i stueetagen af denne villa og står gerne til rådighed - de taler godt engelsk - for anbefalinger og råd om udflugter og spisesteder. Ud over ejerenes egen bolig huser villaen tre ferieboliger udstyrede med aircondition i soverummene og privat udendørs terrasse.

Lejlighederne på Villa Patrizia

Etværelseslejlighed Melograno med 2 sovepladser (stueetage med dækket terrasse)

er ca. 35 m² med udgang til egen terrasse. Det består af alrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, aircondition og lille badeværelse med toilet og bruser. Fra verandaen er der udsigt over havet i det fjerne.

Treværelseslejlighed Edera med 4 + 1 sovepladser (stueetage med overdækket terrasse)

er ca. 45 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne med fjernsyn og aircondition, soveværelse med dobbeltseng, lille værelse (uden vindue) med køjeseng, badeværelse med toilet og bruser samt veranda med bord og stole. Det er muligt at tilføje en ekstra soveplads.

Fireværelseslejlighed Bouganvillea med 6+1 sovepladser (1. sal med terrasse)

er ca. 160 m² med aircondition, og du har indgang til lejligheden ad en udendørs trappe, som fører op til 1. sal. Her finder du en rummelig og lys opholdsstue med køkkenhjørne med udgang til terrasse med udsigt over haven og det blå hav i det fjerne, soveværelse med dobbeltseng samt privat badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med køjeseng og endnu et badeværelse med toilet og karbad. Det er muligt at tilføje en ekstra soveplads ind.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map