Anmeldelser af Villa Le Muse

 
Villa Le Muse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Le Muse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Le Muse

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Muse som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Muse. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Le Muse

Stedet ligger 'langt ude' og er noget besværligt at komme frem til, tilkørselsvejene er dårlige og man skal være halvglad for ikke at køre i egen bil dertil.

Familien er dårlige til engelsk og døjer med at forstå, hvad man siger til dem, men de er meget venlige. Flere ting i huset blev ikke forklaret ved modtagelsen og vi måtte ringe til dem efterfølgende hvor manden mødte op for at klare nogle af tingene.

Castellammare del Golfo som feriedestination

Villa Le Muse
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Le Muse
Villa med 12 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2019
Antal rejsende 7 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map