Villa i Castellammare del Golfo på Sicilien

Villa Le Muse

 
Villa Le Muse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Le Muse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Le Muse udstråler både skønhed og kvalitet, og samtidig udgør den en perfekt base for dig, som ønsker en rigtig afslappende ferie. Find din favoritplads i den dejlige have, hvor dine øjne kommer til at elske det smukke sicilianske landskab, som strækker sig fra bjergene til det krystalklare hav. Naturens kontraster genspejler sig i villaens indretning og den smagfulde dekoration.

Sicilien ligger for dine fødder

En rejse til Sicilien er beriget med duft, farve, udsigt og historie. Villa Le muse er en fantastisk base, og et godt udgangspunkt for at opleve det bedste af Sicilien. Haven er et dejligt sted at slappe af, og udsigten bliver du aldrig træt af. Der er knapt 10 kilometer til den stemningsfulde kystby Castellammare del Golfo, hvor du kan købe alt det du har brug fro. Byen er et spændende rejsemål for naturelskere og turister, som ønsker at opleve det ægte Sicilien. Andre udflugtsmål som er værd at nævne er Trapani, hvorfra du også kan sejle til øen Favignana, Marsala, Erice og storbyen Palermo. Når du vender hjem til villaen efter en oplevelsesrig dag, kan du hoppe i poolen, og afslutte dagen med en god middag på terrassen.

Læs mere om Villa Le Muse

Stenhus med designermøbler

Villa Le Muse er et rustikt siciliansk stenhus, mens indretningen er en blanding af traditionelle møbler, som harmomerer med omgivelserne og super moderne designmøbler. Alt i huset afspejler det sicilianske landskab, fra stenvæggene, det solide spisebord i træ, smedejernstrappen og det skinnende marmorgulv. Den gode kvalitet og indretningsstilen er unik, men det mest bemærkelsesværdige ved Villa Le Muse er nok alligevel lyset. De store glasdøre og vinduer inviterer lyset indenfor i både opholdsstuen og soveværelserne, og giver designmøblerne et ekstra løft. Specielt det massive spisebord er noget helt særligt, og her kan du godt glæde dig til gode stunder med familie og venner. Fra opholdsstuen har du udgang til den store panoramaterrasse i haven, som nok burde betegnes som en park, da den dækker hele 22.000 kvadratmeter.

Faciliteter af god kvalitet

Du skal ikke bare vælge Villa Le Muse på grund af skønheden, beliggenheden og poolen, men også på grund af de fine faciliteter. Hvis du sætter pris på høj komfort og teknologi, har du fundet det rette sted. Den gode kvalitet går igen overalt, ikke mindst i materialevalget og det smukke design. Villaen har også aircondition, vaskemaskine, tørretumbler, komfur, microbølgeovn, brødrister, fladskærms TV, internet og hårtørrer. Der er adgang til villaen ad en privat vej, og så er der naturligvis mulighed for at parkere.

Villa Le Muse til 12 personer

Villaen er fordelt på to etager, og har sovepladser til max. 12 personer. Den består af fem soveværelser og fire badeværelser der er fordelt som følger:
I stueetagen er der en dagligstue med udgang til terrassen, hvor der også er en overdækket del med bord og stole, samt grillplads. Det er også her du finder køkkenet, to badeværelser/toiletter, samt et soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng. Der er udgang til haven fra soveværelset.
På 1. sal som nås ad en smedejernstrappe er der fire soveværelser. Et med dobbeltseng og fransk balkon, hvorfra der er udsigt over havet, poolen og haven. Et andet også med dobbeltseng og fransk balkon, hvorfra der er udsigt over havet. Et tredje med to enkeltsenge, som kan samles til en dobbeltseng. I korridoren er der indgang til et fælles badeværelse for de tre soveværelser. Her er der vask, bruser og toilet. Det fjerde soveværelse har eget badeværelse, og er indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng.

x

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Le Muse

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Muse som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Muse. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Le Muse

Stedet ligger 'langt ude' og er noget besværligt at komme frem til, tilkørselsvejene er dårlige og man skal være halvglad for ikke at køre i egen bil dertil.

Familien er dårlige til engelsk og døjer med at forstå, hvad man siger til dem, men de er meget venlige. Flere ting i huset blev ikke forklaret ved modtagelsen og vi måtte ringe til dem efterfølgende hvor manden mødte op for at klare nogle af tingene.

Læs mere
 
search map